21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

Fazele lunii ne spun care sunt elementele noastre definitorii: Esti semn de apa, pamant, aer sau foc?

Daca te-ai nascut pe timp de Luna Noua  si inainte de Primul Patrar al lunii, atunci inseamna ca esti un semn de APA.

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa Primul Patrar al lunii si inainte de Luna Plina, atunci inseamna ca esti semn de AER.

Daca te-ai nascut pe timp de sau dupa Luna Plina si inainte de Ultimul Patrar, atunci te-ai nascut sub un semn de PAMANT.

Daca te-ai nascut pe timp de sau dupa Utimul Patrar si inainte de Luna Noua, atunci esti un semn de FOC.
 

  • Calculati in ce faza se afla luna in ziua nasterii voastre cu ajutorul site-ului www.moonconnection.com. Nu trebuie decat sa setati anul si luna in care v-ati nascut. De exemplu, o persoana nascuta in data de 8 februarie 1973, este un semn de foc, caci s-a nascut intre Ultimul Patrar si Luna Noua, conform calendarului indicat de catre www.moonconnection.com.

Alte surse:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pentru a afla in ce faza a lunii v-ati nascut, consultati tabelele pe care le pune la dispozitie Observatorul astronomic roman incepand cu anul 1970:

Luna noua 
 

Primul Patrar
 

Luna Plina
 

Ultimul Patrar
 

Pentru perioada cuprinsa intre 1900 - 2000, NASA pune de asemenea la dispozitie un calendar foarte clar al fazelor lunii: https://eclipse.gsfc.nasa.gov/phase/phases1901.html

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa rasarit si inainte de apusul Soarelui, atunci esti un semn dominat de lumina.

Daca te-ai nascut la apus sau dupa apus si inainte de rasaritul soarelui, atunci inseamna ca esti dominat de intuneric.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri