21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

Semne magice

Semnele magice in cadrul Horoscopului pagan al Pamantului sunt determinate de:

• Anotimpul cand ne-am nascut
• Faza lunii in momentul nasterii noastre
• Daca ne-am nascut ziua sau noaptea

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa Echinoctiul de primavara (20 martie) si inainte de Solstitiul de Vara (21 iunie), atunci esti un SEMN DE PRIMAVARA

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa Solstitiul de Vara si inainte de Echinoctiul de Toamna (22 septembrie), atunci inseamna ca esti un SEMN DE VARA.

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa Echinoctiul de Toamna, dar inainte de Solstitiul de Iarna (21 decembrie), atunci esti un SEMN DE TOAMNA.

Daca te-ai nascut in timpul sau dupa Solstitiul de Iarna si inainte de Echinoctiul de Primavara, atunci esti un SEMN DE IARNA.

Acum, sa stabilim care este elementul tau de baza. Simti ca te cuprinde o fericire inexplicabila atunci cand vezi marea, sau atunci cand simti vantul cum iti mangaie fata, sau poate atunci cand te cufunzi in linistea padurii?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti place sa privesti cu fascinatie flacara batului de chibrit aprins, pana cand se stinge incet? Acestea sunt momente magice cand reusesti sa intri in conexiune cu adevarata stare a fiintei tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri