9 August 2012 publicat în Horoscop 333 share-uri

Care sunt zodiile masculine atrase in mod irezistibil de farmecul femeilor mature? Care sunt acei barbati din horoscop care iubesc femeile in varsta? Cum? De Ce? Datorita caror motive?

Barbatul Gemeni

In mod deloc surprinzator, barbatul Gemeni, barbat instabil si cu o tendinta vadita spre inconsecventa si nehotarare, este atras de femeile puternice, sigure pe ele, care stiu ce vor de la viata. Acest barbat cauta noul si interesantul pe care le gaseste, in mod deloc surprinzator, intr-o femeie matura. Barbatul Gemeni aprecieaza totodata experienta unei femei. O femeie mai in varsta, gandeste el, este o femeie sofisticata, versata, care nu se lasa cucerita cu una cu doua… Cuceritor prin firea sa, barbatul Gemeni este intrigat si atras de femeia care nu se lasa cucerita cu una cu doua. Este o provocare pe care trebuie sa o accepte.

In acelasi timp, acest barbat simte nevoia ca orgoliul sa-i fie gadilat, iar o femeie mai in varsta decat el stie sa il faca sa se simta admirat, respectat. In plus, isi doreste sa creasca, sa se maturizeze si sa se dezvolte alaturi de o astfel de femeie. Barbatul Gemei este atras totodata de noutate, de adrenalina si spiritul de aventura pe care le-ar presupune o relatie cu o femeia mai in varsta decat el. O astfel de relatie este un lucru interzis. Il atrage si il provoaca in acelasi timp.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com

Inscrie-te la Horoscopul Saptamanal al Iubirii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri