Cum va fi anul 2012 pentru fiecare dintre noi in ceea ce priveste sanatatea?

Sanatate in anul 2012 pentru Sarpe

Cu exceptia unor mici probleme de sanatate de sezon precum raceala, cei nascuti in aceasta zodie sunt extrem de sanatosi pe tot parcursul anului 2012. Plini de vitalitate si energici, se vor mentine in primul rand in forma datorita atitudinii pozitive. Nativii mai varstnici trebuie sa isi tina sub control tensiunea arteriala si problemele cu inima.

Sanatate in anul 2012 pentru Cal

Cei nascuti in zodia Cal vor avea parte de un an in care organismul lor va functiona aproape perfect. Desi in unele momente vor face chiar excese, nu se vor confrunta cu probleme de sanatate. Totusi, trebuie sa aiba grija de familia lor. Daca au rude nascute in zodia Maimuta, acestea sunt cele care vor avea nevoie de ingrijire speciala, provocandu-le un disconfort psihologic nativilor din Cal.

Sanatate in anul 2012 pentru Oaie

Se pare ca in anul 2012, modul incorect de a manca al nativilor din aceasta zodie va avea consecinte majore. Fie ca sunteti o persoana ce incearca sa scada in greutate (si nu mananca mai nimic) sau una prea pofticioasa, problemele cauzate de obiceiurile nesanatoase va vor forta sa aveti o alimentatie echilibrata.

Sanatate in anul 2012 pentru Maimuta

Pentru ca sunteti nascuti in aceasta zodie, sunteti persoane extrem de energice, fara probleme de sanatate. Totusi, in anul 2012, desi organismul dumneavoastra va functiona foarte bine, este posibil sa va confruntati cu probleme de ordin psihologic precum anxietatea sau stresul ce pot avea efecte negative asupra sanatatii corpului.

Sanatate in anul 2012 pentru Cocos

Nativii din aceasta zodie nu trebuie sa isi faca griji in anul 2012 in ceea ce priveste problemele de sanatate. Ei se vor simti in general bine, cel mai grav lucru care li s-ar putea intampla fiind sa se loveasca usor de un colt de masa ori de usa de la masina. Mai mult, reprezentantele feminine ale acestei zodii vor fi extrem de fertile in perioada lui 2012!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri