Ce exercitii sunt potrivite pentru ca fiecare zodie sa-si mentina sanatatea optima si sa aiba sa trup frumos, sanatos, armonios si tonifiat?

Sport pentru Balanta

Nativele din aceasta zodie sunt fiinte elevate si elegante. Tocmai de aceea vor alege sa faca exercitii de sport intr-o sala de fitness foarte bine echipata, alaturi de un antrenor.

Gimnastica sau mersul cu patinele li se potrivesc foarte bine. La fel si acele exercitii ce necesita un partener - dansul este un sport ce dezvolta armonios trupul.

Atunci cand aleg o rutina de sport, cele nascute sub semnul Balanta trebuie sa isi protejeze spatele.

Sport pentru Scorpion

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, aveti o fire competitiva. Alegeti-va deci un sport de echipa pentru a va ambitiona si a da mai usor jos kilogramele in plus.

Atunci cand faceti exercitii, acestea trebuie sa va solicite la maximum, sa fie intense. Un antrenament cardio vi se potriveste perfect. La fel, incercati sa descoperiti ce sport va place cu adevarat, pasiunea impingandu-va sa va autodepasiti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sport pentru Sagetator

Nativele din aceasta zodie prefera sa practice exercitii de sport in aer liber, fara sa se limiteze la variantele oferite de o sala de sport.

Pentru rezultate mai bune asupra sanatatii, concentrati-va asupra muschilor coapselor si picioarelor ce pot fi usor lucrati mergand pe bicicleta.

La fel, cand vine vorba de sport, cele nascute intr-o zodie precum Sagetatorul prefera activitatile amuzante precum schiatul/scufundarile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri