26 Iulie 2012 publicat în Horoscop 81 share-uri

Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv viata si destinul.

Zodia norocoasa a lui Bishamonten (daca te-ai nascut Duminica)

Bishamonten este un zeu de origine indiana, patron al comorilor si al tezaurilor. Mai este cunoscut si sub numele de Tamonten, cel care protejeaza si apara razboinicii merituosi si drepti. Bishamonten este infatisat purtand o armora si o lance, dar si o pagoda in maini.

Bishamonten aduce celor nascuti sub semnul sau noroc spontan si fluctuant pe plan financiar. Atunci cand ai cea mai mare nevoie de bani, de unde, de neunde, banii sau alte beneficii materiale par sa vina spre tine. Castiguri surpriza, mosteniri, imprejurari de bun augur... poti avea parte din plin de ele. Este vital sa nu faci insa abuz de acest gen de noroc. Lui Bishamonten ii place dreptatea. Gaseste-ti o motivatie interioara in viata si lasa-te calauzita de ea.

Image front: OpenClipart-Vectors from Pixabay

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri