26 Iulie 2012 publicat în Horoscop 81 share-uri

Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv viata si destinul.

Zodia norocoasa a lui Hotei (daca te-ai nascut Joi)

Hotei este poate cel mai popular zeu japonez al norocului. El simbolizeaza starea de multumire si fericirea. Este reprezentat ca avand un stomac mare pe care il mangaie pentru a aduce norocul. Ai toate motivele sa fii multumit ca te-ai nascut sub zodia lui Hotei. Nu toti au viata usoara si lipsita de framantari sau greutati care iti este harazita tie.

Hotei aduce celor nascuti sub patronajul sau o viata linistita si confortabila, fara eforturi colosale, fara sacrificii mari si fara cumpene prea multe. Trebuie sa inveti sa te bucuri de ceea ce ti se ofera si sa oferi mai departe din ceea ce ti-a fost dat.

Zodia norocoasa a lui Fukurokuju (daca te-ai nascut Vineri)

Fukurokuju este zeul japonez care aduce intelepciunea si fertilitatea, dar si viata lunga. Este infatisat ca avand un cap alungit si o frunte neobisnuit de inalta, simbol al inteligentei deosebite. Se spune ca este incarnarea Stelei Polare sudice si poarta in maini un baston, simbol al longevitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fukurokuju aduce un noroc al mintii, al intelectului si al inteligentei. Persoanele aflate sub patronajul lui Fukurokuju vor realiza cariere deosebite in domenii in care nu multi au succes si se vor bucura de o mare apreciere gratie mintii lor sclipitoare. Este esential sa nu uiti sa te bucuri de aspectele mici ale vietii si sa-ti permiti uneori sa traiesti ca un copil.

Zodia norocoasa a lui Jurojin (daca te-ai nascut Sambata)

Jurojin este cel mai cunoscut zeu al longevitatii. Barba sa alba tradeaza functia sa principala in acest panteon al zeitatilor norocului. Jurojin este identificat adesea cu Fuurokuju, in anumite traditii japoneze, spunandu-se ca cei doi salasluiesc in acelasi trup. Acest zeu este bautor de sake (vin din orez) si indrageste compania femeilor.

Jurojin aduce noroc in aspecte precum domeniul relational sau comunicational. Este favorizat indeosebi tot ceea ce tine de relatiile interumane. Persoanele aflate sub influenta acestei zodii au norocul de a cunoaste persoanele potrivite la locul potrivit si de a avea in permanenta in preajma lor persoane influente. Legi multe prietenii interesante de-a lungul vietii care iti vor marca intr-un fel sau altul destinul. Imprejurari favorabile si ocazii deosebite pentru a ajunge acolo unde iti doresti se vor ivi prin intermediul acestor persoane. Jurojin iti sugereaza insa sa fii mai independent si sa te sprijini mai mult pe fortele proprii decat pe ale altora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri