Atunci cand ne planuim concediul, zodia in care ne-am nascut este si ea un factor ce ne poate ajuta sa ne dam seama care este destinatia ideala pentru o vacanta de vis!

Vacanta reusita pentru zodia Sagetator

Cand hotarasc sa plece in vacanta, nativii din zodia Sagetator isi doresc sa se relaxeze, sa se rupa de rutina vietii de zi cu zi si sa se incarce de la natura. Tocmai de aceea, ei prefera locurile ce nu au fost atinse de mana omului precum dealurile inverzite, padurile virgine sau chiar stepa arida – orice isi pastreaza energia primordiala. La fel, cei din zodia Sagetator doresc sa se revigoreze prin sport. Astfel, cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru Sagetator sunt Marea Britanie, Germania, Israel sau Polonia.

Vacanta reusita pentru zodia Capricorn

Cei nascuti in zodia Capricorn iubesc natura si tot ceea ce este legat de ea. Le place climatul temperat si linistea, zonele inverzite si pline cu flori, copaci si fructe colorate. In contrast cu dragostea pentru natura, ei pot alege destinatii luxoase, evenimente musicale sau un oras cu numeroase bijuterii arhitecturale. Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru zodia Capricorn sunt Cipru, insulele din Grecia, Irlanda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vacanta reusita pentru zodia Varsator

Atunci cand pleaca in vacanta, nativii din zodia Varsator doresc sa viziteze locuri in care se pot distra, dar si sa isi clateasca ochii cu cladiri construite pe structuri interesante. La fel, iubesc sa intalneasca oameni diferiti de ei, de la care au ce invata. Sunt fascinate de campusurile universitare, librariile mari, supermarketurile aglomerate si mall-urile ce le ofera o gama variata de produse. Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru zodia Varsator sunt Belgia, Sardinia, Tunisia si Maroc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri