18 Iunie 2012 publicat în Horoscop 603 share-uri

Iti propunem si astazi un portret de zodie feminina, si anume pe cel al femeii Rac. Asadar, sa exploram impreuna care sunt cele mai pregnante calitati si trasaturile de caracter native pe care le detine aceasta zodie.

Femeia Rac este modesta.

Indiferent daca este Printesa Marii Britanii sau fata dintr-un orasel micut, femeia Rac are o inima mare si este plina de modestie. Nu se mandreste, isi pastreaza mereu zambetul pe buze si trateaza pe toata lumea calduros si in mod egal. Nu se gandeste la propria persoana inainte de a se fi gandit la cei care o inconjoara. Empatia o domina, transformand-o intr-un adevarat INGER PAZITOR.

Lady Di, Meryl Streep, Nancy Reagan, Liv Tyler, Eva Green, Selma Blair sau Diane Kruger sunt doar cateva dintre cele care reprezinta zodia Rac, dar si un exemplu demn de urmat pentru ceilalti.

Asadar, Ingerul Pazitor al zodiacului este femeia Rac, posedand calitati extrem de rare si punand compasiunea pe primul plan in viata.

Image © Shutterstock - 35521945

Garbo iti recomanda si:

Horoscop: Femeia exceptionala a zodiacului

Horoscop: Seducatoarea sclipitor de desteapta a zodiacului!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri