18 Iunie 2012 publicat în Horoscop 603 share-uri

Iti propunem si astazi un portret de zodie feminina, si anume pe cel al femeii Rac. Asadar, sa exploram impreuna care sunt cele mai pregnante calitati si trasaturile de caracter native pe care le detine aceasta zodie.

Femeia Rac este responsabila.

Fie ca este vorba de lucruri marunte sau lucruri importante, femeia Rac nu neglijeaza niciodata ceea ce are de facut. Daca si-a asumat responsabilitatea de a face ceva, se va asigura ca va duce totul pana la capat fara sa caute scuze.

Image © Shutterstock - 4178827

Ne putem baza oricand pe nativa acestui semn zodiacal deoarece stim ca se tine de cuvant, chiar si atunci cand situatiile nu par sa ii permita. Femeia Rac nu uita niciodata nimic, amintindu-si aniversarile si zilele de nastere ale tuturor persoanelor pe care le cunoaste. La fel, ii tine minte pe cei care o ajuta la greu si isi va materializa recunostiinta fata de ei.

Femeia Rac este cinstita/fidela.

In ziua de astazi este foarte greu sa mai gasim o persoana care sa ne fie complet fidela. Nativa din zodia Rac este acea femeie rara, onestitatea in relatiile de orice tip – familiale, de prietenie si de dragoste – fiind unul dintre punctele ei forte.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Punand mare pret pe loialitate, femeia Rac nu ne va trada niciodata!

Image © Shutterstock - 8676877


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri