'Daca poti face o femeie sa rada, o poti convinge sa faca orice' este deviza dupa care se conduce barbatul Gemeni.

Barbatul Gemeni este inteligent.

Daca atunci cand intalnim un barbat suntem atrase, in primul rand, de fizicul sau, pe masura ce il cunoastem dorim ca el sa fie inteligent. Din fericire, barbatul Gemeni este o fiinta extrem de bine doatata din punct de vedere intelectual, cu care vom avea intotdeauna ce discuta. Mai mult, combinatia dintre inteligenta, spontaneitate si simtul umorului este ideala.

Barbatul Gemeni este spontan.

Spontaneitatea este o calitate rara, pe care insa barbatul Gemeni o valorifica la maximum. Tocmai de aceea el este perceput de sexul feminin ca o persoana unica si speciala. Spontaneitatea sa este de nepretuit, barbatul Gemeni fiind capabil sa ia decizii inedite intr-o secunda si sa ii vina idei sclipitoare atunci cand nimeni nu se asteapta.

Image © Shutterstock - 64422667

Barbatul Gemeni este optimist.

Optimismul este, fara îndoiala, extrem de important pentru moral. Fiind optimist, barbatul Gemeni va reusi intotdeauna sa iti insufle o atitudine pozitiva si sa iti insenineze ziua indiferent de obstacolele pe care le ai de trecut. El vede jumatatea plina a paharului si are un efect benefic asupra psihicului tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Barbatul Gemeni este creativ.

Dat fiind faptul ca este o fire spontana, barbatul Gemeni este, bineinteles, si creativ. Mintea sa produce constant idei inedited la care nimeni altcineva nu ar fi putut sa se gandeasca.

Image © Shutterstock - 68587999


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri