31 Mai 2012 publicat în Horoscop 32 share-uri

Fiecare dintre noi are nevoie, la un moment dat in viata, de un sfat. Iata care este cel potrivit in functie de zodia in care ne-am nascut!

Sfat pentru nativii din zodia Sagetator

Pentru ca iubesc aventura, nativii din zodia Sagetator au tendinta sa fie atrasi de extrem, de o viata periculoasa. Indicat ar fi deci sa evite pe cat posibil riscurile si sa isi cantareasca foarte bine deciziile. La fel, trebuie sa isi controleze impulsivitatea. Cei din zodia Sagetator pot suferi de reumatism sau boli ale sistemului nervos.

Image © Shutterstock - 9054328

Sfat pentru nativii din zodia Capricorn

Nativilor din zodia Capricorn le lipseste increderea in propriile forte si se inchid in ei de teama sa nu fie respinsi de societate. La fel, tin dusmanie chiar si perioade lungi de timp, lucru ce le poate afecta starea de bine si energiile pozitive. Indicat este sa se deschida relational, sa interactioneze mai mult si sa invete sa riste. Cei din Capricorn pot suferi de indigestie sau reumatism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Sfat pentru nativii din zodia Varsator

Cei nascuti in zodia Varsator sunt persoane devotate si tocmai de aceea au tendinta sa se extenueze pentru a-i multumi pe ceilalti. De aceea, este nevoie ca ei sa invete sa nu puna la suflet orice vorba si sa isi stabileasca singuri anumite limite emotionale. Cei din zodia Varsatori pot suferi de boli ale stomacului si ochilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri