23 Mai 2012 publicat în Horoscop 617 share-uri

Cine greseste? Cat greseste? Ce greseste? Afla care sunt zodiile de barbati care gresesc cel mai mult in dragoste!

Barbatul Rac

Pacatul emotional al zodiei Rac: Iubeste prea mult…

Racul este una din zodiile care nu cunoaste masura atunci cand cand vine vorba de iubire. Se ataseaza greu de o persoana, insa atunci cand o face, este pentru totdeauna. Racul iubeste total, radical, cu sensibilitate, de fiecare data ca si cum ar trai prima si ultima iubire din viata sa. Implicarea sa intr-o iubire este atat fizica, cat si emotionala. Ati putea spune… toate bune si frumoase pana acum… care este de fapt pacatul sau in iubire?

Ei bine, Racul are tendinta de a deveni dependent emotional de cel pe care-l iubesti. Fara sa realizeze, este dispus sa faca si sa accepte multe compromisuri doar pentru a se simti iubit. Racul se numara printre zodiile care sufera cel mai mult din iubire. Familist convins, este fie prea naiv, fie inchide ochii daca este inselat. Ii este teama sa sufere si ii este teama de despartire si de a fi singur mai mult decat de orice pe lumea asta. Fiindca iubeste prea mult, tolereaza prea multe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image main by Free-Photos from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri