24 Mai 2012 publicat în Horoscop 684 share-uri

Horoscop: Asa cum v-am promis, la inceputul fiecarei luni astrologice vom analiza trasaturile pozitive pregnante pe care le poseda reprezentantele sexului feminin. Astazi va prezentam exceptionala femeie din zodia GEMENI!

6. Femeia Gemeni este independenta.

Femeia Gemeni nu are neaparata nevoie de un partener de viata care sa aiba grija de ea. Se poate intretine singura, chiar cu succes, libertatea fiind parte integranta a personalitatii sale. Asadar, nu trebuie sa ne para rau daca o femeie Gemeni pe care o cunoastem nu este intr-o relatie, deoarece ea savureaza la maximum independenta din viata sa!

7. Femeia Gemeni este spontana!

 Femeia Gemeni este o fire spontana, in ciuda faptului ca este si rationala. Desi pare ca nu ar actiona niciodata fara sa cantareasca bine inainte ceea ce are de spus sau facut, se pare ca se pricepe foarte bine la a lua decizii spontane, indiferent de situatie!

8. Femeia Gemeni se adapteaza usor.

Indiferent de mediu sau oameni, femeia Gemeni se adapteaza extrem de usor. Desi in primele momente petrecute intr-un loc nou nu se va simti tocmai confortabil, in scurt timp ea va deveni centrul atentiei si inima petrecerii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

9. Femeia Gemeni se naste invingatoare.

Fire competitiva, femeia Gemeni iubeste provocarile, mai ales atunci cand le si castiga. Tocmai de aceea, ea este muncitoare si se daruieste complet unei actiuni/cauze in care crede. Indiferent de circumstante, femeia Gemeni nu se va lasa batuta usor si va face orice pentru a reusi, combinandu-si inteligenta cu capacitatea extraordinara de munca.

10. Unele dintre cele mai interesante celebritati s-au nascut sub semnul zodiei Gemeni.

Diva de o frumusete covarsitoare, Angelina Jolie este nascuta in zodia Gemeni. Personalitatea, comportamentul si atitudinea sa sunt exemplul perfect pentru a descrie femeia Gemeni. Alte celebritati nascute sub acest semn sunt Anna Kournikova, Brooke Shields, Liz Hurley, Gladys Knight, Heidi Klum, Helen Hunt, Kylie Minogue, superba Marilyn Monroe, Nancy Sinatra, Natalie Portman, Nicole Kidman sau Priscilla Presley.

Foto fr si main: By Anna Om /Shutterstock

Garbo iti recomanda si:

Horoscop: Femeia exceptionala a zodiacului

Horoscop: Barbatul legendar al zodiacului!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri