Horoscopul Chinezesc Feng Shui sau Test-Horoscopul celor 8 intrebari este un test-horoscop incredibil care iti poate dezvalui multe despre viata si destinul tau din acest an, despre iubirea ta din 2012. Autentic, inedit si interesant, acesta este horoscopul-test pe care ti-l propunem astazi.

Raspuns intrebarea 4:

Daca ai optat pentru Negru: Te afli intr-unul din acele momente ale vietii tale in care ai nevoie de imbunatatiri, transformari si schimbari. Le vei avea. Ceea ce trebuie sa faci tu este sa fii pregatita astfel incat sa nu fii coplesita.

Daca ai optat pentru Alb: Ti se acorda cea mai mare incredere de catre o persoana din anturajul tau, o persoana de sex masculin. Aceasta persoana te aprecieaza mult pentru ceea ce esti si este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru tine. Depinde de tine sa identifici acea persoana sau sa o primesti in viata ta intr-un alt statut decat cel de cunostinta/ prieten.

Raspuns intrebarea 5:

Persoana respectiva iti este cea mai buna prietena. Ai incredere totala in ea si intre voi exista o comunicare emotionala puternica, o legatura dincolo de timp si spatiu. Stii ca, indiferent de ce s-ar putea intampla in viata voastra, acea persoana o sa-ti fie intotdeauna alaturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Raspuns intrebarea 6:

Numarul tau favorit reprezinta numarul prietenilor pe care ii vei avea de-a lungul vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri