Fiecare semn din Horoscopul European este unic si de aceea, in functie de zodia noastra, avem o perceptie unica in ceea ce priveste dragostea si abordarea unui potential partener.

Zodia Fecioara abordeaza dragostea comprehensiv

Ai tot ceea ce iti trebuie pentru a iti construi un viitor stabil in relatii. Viata ta este ordonata. Detii nu doar caracterul, ci si resursele pentru a evolua pozitiv. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti o persoana care sa aprecieze trasaturile cu care te-a inzestrat natura.

Zodia Balanta abordeaza dragostea in mod indirect

Nativul din Balanta prefera sa ajunga la dragostea sa pe drumul cel lung. Desi vorbele sale vor spune un lucru, privirea sa va arata altceva. Stie sa se infiltreze in subconstientul unei persoane si sa se faca placut pe nesimtite.

Zodia Scorpion abordeaza dragostea elegant

Desi ai o atitudine jucausa, cand vine vorba de dragoste stii cum sa duci conversatia in directia dorita, refuzand sa pui întrebari plictisitoare sau care pot irita. Atunci cand flirtezi, te asiguri ca pastrezi interactiunea vie, fara a incalca totusi intimitatea potentialului partener.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Sagetator abordeaza dragostea cu incredere in propria persoana

Incepand cu aspectul fizic si terminand cu modul de a merge, de a vorbi sau de a gesticula, niciun detaliu nu iti scapa. Te asiguri ca esti impecabil si cand realizezi ca aproape ai cucerit pe cineva, te descoperi pe tine ca persoana, mai fermecator ca niciodata.

Zodia Capricorn abordeaza dragostea imprevizibil

Atunci cand observi o persoana care iti place, o complimentezi ca in urmatoarele minute sa ii analizezi slabiciunile. De multe ori cuprinzi pe cineva total cu atentia ta ca in scurt timp sa ignori acea persoana. Un potential partener nu va sti niciodata la ce sa se astepte de la tine. Desi esti imprevizibil, dragostea ta este sincera.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri