25 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 97 share-uri

Horoscopul ROGVAIV este un horoscop inedit si jucaus al iubirii, un horoscop construit pe coordonatele culorilor curcubeului. In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, Horoscopul Curcubeului iti dezvaluie modalitatea in care iubesti.

 Horoscopul ROGVAIV: Care este culoarea dragostei?

1. Daca te-ai nascut Luni – Iubirea 'ROSU'

Aparent, esti o fire calma si senina. Iti iesi insa repede din fire si ai tendinta de a-ti schimba adesea starea de dispozitie. Vrei sa pari puternica, insa emotional vorbind, esti vulnerabila. Iubirea ta nu este niciodata constanta. Fie coplesesti, fie esti prea detasta. Iubirea ta este uneori dulce si calma, incarcata de voie buna, alteori proaspata si zvapaiata, plina de vitalitate si energie.

De cele mai multe ori, iubirea ta este inegala. Uneori cauti ocrotire si protectie si ai tendinta de a te atasa pana la dependenta de partenerul de viata, alteori ti-ar dori ca cel de langa tine sa nu te mai sufoce. Faci greseli in dragoste, insa consideri ca ‘a iubi inseamna si a gresi”. Nu iti plac conflictele intr-o relatie, insa ai tendinta de a le provoca. Cand este prea liniste in iubirea ta, iti doresti intensitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2. Daca te-ai nascut Marti – Iubirea 'ORANJ'

Sunt doua atitudini pe care ti le inspira culoarea oranj: fie o iubesti si ti-o apropii, fie iti e antipatica si o respingi. La fel se intampla si cu oamenii Oranj. Sunt firi active, energice, curajoase si indraznete. Stiu ce isi doresc si nu se feresc sa spuna lucrurilor pe nume, ceea ce atrage simpatia sau deopotriva antipatia celorlalti. Au tendinta de a fi aroganti uneori, dar si agresivi. (Foto: dreamstime)

Iubirea lor este ca focul. Focul binecuvanteaza daca stii cum sa te bucuri de el. Focul arde daca nu stii sa-i mentii flacara. Iubirea Oranj este o iubire tinereasca, curajoasa, dornica sa investeasca si sa primeasca. Stii ce si cat meriti in iubire si esti dispusa sa oferi mult daca stii ca o sa si primesti.

Daca te-ai nascut Miercuri – Iubirea 'GALBEN'

Galbenul este culoarea exuberantei, a deschiderii, a luminozitatii, a cautarii si a originii divine, atotputernice. Esti o persoana comunicativa, joviala, cu o mare deschidere mentala, pragmatica si inzestrata cu o curiozitate innascuta. Desi esti rationala, iti place sa demontezi statu-quo-ul lucrurilor si al situatiilor.

Iubesti ludic, iubesti descoperind, iubesti pragmatic, iubesti dorindu-ti sa spargi granite si sa demontezi prejudecati, iubesti dorindu-ti sa stralucesti si sa-l faci si pe cel de langa tine sa straluceasca. Iubesti uneori prea mult, ingradindu-i celui de langa tine libertatea. Ai tendinta de a avea asteptari prea mari de la partenerul de viata, dar si tendinta de a-l absorbi spiritual. Felul tau de a iubi este insa unul loial, total. Esti dispusa sa treci prin foc si apa pentru binele celui pe care il iubesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri