8 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Balantei

Lilith in Balanta este asociata cu o karma a indeciziei, a judecatii nedrepte si coruptibile, cu o karma a tradarii. Foarte posibil ca in vietile tale anterioare ai ezitat sa te implici atunci cand interventia ta ar fi fost imperioasa si salvatoare sau la un nivel voluntar sau involuntar, ai tradat persoane care au avut incredere in sprijinul tau. Foarte posibil ca ai intampinat probleme in a face o alegere sau te-ai folosit de lege intr-un mod daunator si potrivnic celorlalti. 

 

Karma trecutului tau vorbeste despre sovaire, despre incapacitatea de a lua o decizie, despre refuzul de a-ti asuma responsabilitati, despre dedublare si masti, despre faptul ca vorbele tale nu exprima intotdeauna ceea ce gandesti. In viata prezenta, pentru a-ti arde karma negativa trebuie sa urmaresti dreptatea cu orice pret, dar si sinceritatea si adevarul. Trebuie de asemenea sa clarifici situatiile nu spre binele tau, ci spre binele celor care il merita.

 

Sexualitate: Pe plan sexual, Lilith in Balanta aduce cu ea o atractie periculoasa fata de parteneri rebeli, aprigi, duri a caror iubire inseamna paradox, inseamna provocare.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri