5 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Racului

Lilith in semnul Racului este in mod frecvent relationat cu o karma a maternitatii, un comportament autodistructiv din aceasta ipostaza, dar si o karma negativa legata de prostitutie. De asemenea, Lilith in Rac asociaza aceasta karma cu parti intunecate din vietile anterioare ale rudelor. Foarte posibil ca in trecutul tau sa fi provocat destramarea de familii sau casnicii, sa fi initiat sau sa fi participat la distrugerea locuintelor, sa fi invadat un spatiu care nu ti-a apartinut, sa-ti fi renegat radacinile, stramosii si traditiile, sa fi calcat in picioare cultura altor popoare.

Consecintele acestei karme pot fi transpuse in aceasta viata sub forma problemelor familiale sau a dificultatii de a da nastere unui copil. Lilith in Rac mai este asociata si cu frica. Foarte posibil ca in vieti anterioare ai consimtit multe fapte de frica de a nu fi ruinat. Pentru a-ti echilibra karma in viata prezenta, trebuie sa incerci sa te desprinzi de tendinta de a te autovictmiza, de a permite altora sa te exploateze, trebuie sa te eliberezi de tendinta de a dramatiza, trebuie sa lupti pentru binele celor slabi si napastuiti si pentru a-i ajuta pe copii neajutorati.

Sexualitate: Cei cu Lilith in Rac iubesc cu tandrete, insa au tendinta de a iubi prea mult si de a-l sufoca pe celalalt. Trebuie sa inveti sa iubesti liber, sa-ti vindeci trecutul, sa-ti respecti familia si rudele fara a fi insa dependenta de ei si invers.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri