3 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Taurului

Lilith in Taur este asociata cu o karma materiala, legata de mosteniri si pamanturi, de posesiuni de natura materiale, de tendinta de a pune un accent exagerat asupra trupului si a binelui trupesc, de atasamentul fata de lucrurile si bunurile materiale. Lilith in Taur este asociata si cu o karma a lacomiei, a posesivitatii si a geloziei. Foarte posibil ca in vietile tale anterioare ai fost privat de o anume iubire si ai urmarit sa te razbuni. Foarte posibil ca, de dragul bogatiei, sa fi distrus armonia intre oameni, sa-i fi privat de pamanturi, sa fi abuzat de femei sau de cei mai slabi, sa fi aratat nepasare si lipsa de respect fata de pamant si resursele naturale. Poate ca de aceea in aceasta viata unele dintre persoanele care au Luna Neagra la nastere in Taur sa se confrunte cu lipsa bunastarii, a confortului, a afectiunii persoanei iubite sau cu lipsa de liniste interioara.

Pentru a-ti echilibra karma, in aceasta viata trebuie sa aspiri pretuirea valorilor celorlalti si a resurselui pamantului, sa arati respect fata de orice forma de viata, sa-ti dezvolti afectiunea, sa-ti valorifici darurile si talentele cu care ai fost inzestrat, sa te elibereze de comportamentul vicios, sa te detasezi spiritual de tot ce este meschin.

Sexualitate:
Pe plan sexual, Lilith in Taur este cea care da egoism si tendinta de a pune propria placere asupra placerii partenerului. Sexualitatea persoanelor cu Lilith in Taur tinde sa acapareze toate celelalte simturi.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri