10 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Sagetatorului

Lilith in Sagetator presupune o karma spirituala pusa in legatura cu religia si credinta. Foarte posibil ca in vietile anterioare si chiar si in cea din prezent, aceste persoane au desfasurat/ desfasoara o relatie ambigua cu divinitatea, considerand ca au o credinta autentica in divinitate, insa in subconstient temandu-se sa se deschisa spiritual catre Dumnezeu. Foarte posibil ca in vietile tale anterioare ai adus prejudicii unei persoane deschise spiritual, unui reprezentant al bisericii sau chiar unui institut in sine al credintei. 

 

Foarte probabil ca ti-ai renegat religia, biserica, iar uneori chiar pe Dumnezeu. In aceasta viata trebuie sa te echilibrezi din punct de vedere spiritual, sa atingi o comunicare eficienta cu Dumnezeu, sa nu-ti refuzi aportul in a face lucruri marete, spectaculoase pentru care esti harazit. De asemenea, karma personala este legata si de autoritate sau de incapacitatea de a recunoaste autoritatea altora. Iti este greu sa accepti existenta legii ierarhiei.

 

Sexualitate: Pe plan sexual, Lilith aduce cateodata lipsa de interes fata de partener sau pasivitate, lipsa unui angajament emotional real. Lilith aduce atractie pentru parteneri din culture diferite, pentru acei parteneri care iti aduc o alta perspectiva asupra lumii.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri