14 Noiembrie 2011 publicat în Horoscop 3 share-uri

Astrologia Panch Pakshi este inedita si ne prezinta un alt mod de abordare a astrologiei, o viziune exotica si interesanta, specifica sud-estului Indiei. Afla care este zodia ta tamila si cum iti influenteaza paksh reprezentativa personalitatea si viata

In al doilea rand si un al doilea aspect important legat de cele cinci pakshi, personalitatea fiecarei persoane in parte este influentata de fiecare din cele cinci pasari. O singura pasare insa domina si influenteaza covarsitor personalitatea fiecarei persoane, iar acea paksh este cea care da unicitatea persoanei respective. Afla care este paksh ta dominanta pentru a afla ce spune acest lucru despre tine. Panch pakshi personal este un procedeu complex de calculare care are in vedere locul nasterii (coordonatele temporale si spatial eale locului), ascendentul, fazele lunii si planetele. Acest modul te poate ajuta sa afli care este zodia ta in astrologia tamila:

Daca te-ai nascut in Romania, Time Zone este Eastern European Time, EET, -2.0, fara DST (daylight saving time) bifat in momentul actual. Datele de latitudine si altitudine le gasesti pe internet, printr-un search, cautand coordonatele geografice ale orasului in care te-ai nascut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

De asemenea, iti poti afla zodia si cum iti influenteaza cele cinci Pakshi viata si personalitatea apeland la modulul de pe astrobix.com. Procedeul este relativ mai simplu intrucat daca orasul in care te-ai nascut este un oras mai mare il vei regasi in baza de date, iar coordonatele locului respective vor fi selectate in mod automat, fara a le mai cauta personal pe internet. Odata ce ti-ai aflat zodia si pasarea guvernanta, poti citi si descrierea personalitatii tale. Succes si lectura placuta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri