26 Iulie 2011 publicat în Horoscop 34 share-uri

Iuno este asteroidul asociat iubirii si maturitatii iubirii in astrologie. Iuno este insa si asteroidul casatoriei si al angajamentului, al loialitatii si al casniciei, el semnificand sufletul pereche din aceasta viata.

IUNO in Gemeni – Casnicia poate fi orice pentru tine, atata timp cat nu o percepi ca pe o corvoada sau ca pe o suma de obligatii si responsabilitati. Casnicia ta trebuie sa se bazeze pe o comunicare eficienta, pe intelegere reciproca, pe discutii intelectuale ce nu se rezuma doar la cresterea copiilor si la bunul mers al unei casnicii. Partenerul tau de casatorie va fi o persoana deschisa, sociabila, locvace si activa.

IUNO in Rac – Iuno in semnul Racului aduce pentru tine dorinta unei vieti domestice, dorinta de afectiune si de conexiune emotionala, dorinta de a creste si educa copii intr-un mediu familial afectuos si propice. Pentru tine fericirea domestica este cea mai importanta. O familie doar a ta este un motiv suficient de puternic pentru a spune “da” unui casnicii. Partenerul de casnicie va trebui sa te faca sa te simti in siguranta si protejata, va trebui sa fie receptiv la nevoile tale emotionale si sa-ti inteleaga sensibilitatea emotionala.

IUNO in Leu – Iuno in Leu aduce cu sine o casnicie in care statutul reprezinta un aspect destul de important in bunul mers al relatiei. Vei dori un partener creativ, amuzant, capabil sa straluceasca in ochii celorlalti si sa se impuna prin prezenta sa. Partenerul tau va fi o persoana puternica, dinamica, care se va face cu usurinta remarcata si placuta. Sotul tau va avea de multe ori tendinta de a se lauda mai mult cu actiunile sale decat de a actiona propriu-zis. Va avea un ego puternic, va da dovada de imaturitate in ciuda faptului ca pretinde exact opusul. Chiar daca nu este un familist convins, isi va iubi enorm copii si familia.

IUNO in Fecioara – Iuno in Fecioara aduce cu sine o casnicie bazata mai mult pe ratiune si pe logica decat pe sentimente, romantism sau pasiune. Esti atrasa de acei parteneri care iti inteleg nevoia de a-ti construi o cariera, de a investi in ea, dar si de a o dezvolta. Ai nevoie de un partener care sa te stimuleze sau chiar sa te critice intr-un mod constructiv si care sa acorde atentia cuvenita starii tale de sanatate. Este foarte posibil sa iti intalnesti sotul la locul de munca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri