14 Iulie 2011 publicat în Horoscop 884 share-uri

Unii ne fac rau, altii ne fac bine. Unii sunt un drog, altii vitamine pentru suflet. Unii ne sprijina si ne sustin, altii ne reteaza din start posibilitatile. Pe unii barbati trebuie sa ii iubim, de altii trebuie sa ne ferim. Iata care sunt cele cinci zodii masculine fata de care trebuie sa fim extrem de precaute atunci cand vine vorba de iubirea si fericirea pe care ni le pot oferi intr-o relatie:


Barbatul Scorpion – Barbatul misogin

Daca iti doresti sa ai alaturi un partener care te respecta, te admira ca femeie si are incredere in capacitatile tale, atunci ai face bine sa nu te indragostesti de un barbat Scorpion. Bineinteles ca sunt multe exceptii, insa prin natura zodiei sale barbatul Scorpion este inclinat catre misoginism. Chiar daca iubeste si se implica intr-o relatie stabila, Scorpionul tot nu-si poate tine sub control atitudinea sa discriminatorie vizavi de femei.

Uneori, cuvintele sale la adresa ta nu sunt tocmai apreciative. Uneori, va incerca in fel si chip sa-ti demonstreze superioritatea sexului de care apartine. Uneori, are tendinta de a-ti submina calitatile. Uneori pune greselile tale in carca genului pe care il reprezinti. Uneori, pune toate femeile pe un picior de egalitate deranjant. Vrea sa fie ridicat in slavi si sa i se aminteasca in mod constant ca este barbatul ideal. Prejudecatile si ideile lui preconcepute despre femei vor fi un impediment serios in a te aprecia la justa ta valoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Barbatul Berbec – Barbatul abuziv

Dintre toate zodiile horoscopului, barbatul Berbec este cel mai susceptibil de a forma relatii abuzive. Este un barbat puternic, sigur pe el, insa obsedat de ideea de control si de putere. Este posesiv, ii place sa aiba intotdeauna dreptate si petrece o buna parte din timp incercand sa-si demonstreze propriile teorii cu privire la ceea ce inseamna dreptatea. Ii place sa aiba ultimul cuvant. Barbatul Berbec vrea sa fie in permanenta in centrul atentiei partenerei sale si uraste mai mult decat orice sa fie ignorat. Uneori este incercat puternic de gelozie si ii percepe pe barbatii din jurul tau ca pe o amenintare. Este obisnuit sa-si impuna punctul de vedere si uneori se face ca nu vede (sau este incapabil sa vada) dorintele si nevoile partenerei. Totodata, in caz de nevoie, face apel la cele mai iscusite metode de control. Totul este bine si frumos in relatia cu un Berbec daca faci lucrurile dupa placul si voia sa. Daca lucrurile nu ies asa cum si-a dorit, va incerca sa-si impuna cumva (uneori intr-un mod agresiv, neplacut) punctul de vedere chiar si in fata cunoscutilor. Iubirea sa se manifesta in multe cazuri intr-un mod distructiv pentru partenera sa: santaj emotional, manipulare, sugestii negative, etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri