8 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 933 share-uri

Descendentul descrie acele calitati ale persoanelor de care esti atrasa, tipul de partener spre care ai tendinta sa gravitezi, pasiunile, relatiile sexuale, anumite aspecte ale iubirilor tale. Descendentul ofera totodata indicii despre potentialele tale casatorii.

Descendentul in Scorpion

Pasiunea, entuziasmul, misterul, inteligenta, sexualitatea, capacitatea de a te seduce… acestea sunt cateva aspecte care te atrag in mod intens la partenerul de viata. Astepti profunzime, intensitate, legaturi emotionale indestructibile de la o relatie. Nu accepti infidelitatea si nu esti dispusa sa o ierti chiar daca acest lucru iti cauzeaza suferinta si amaraciune. Posesivitatea si gelozia nu iti ocolesc casnicia, iar pasiunea fizica reprezinta una din coordonatele principale ale casniciei tale. Certurile, conflictele, neintelegerile si tensiunile nu sunt excluse din relatiile tale. Nu poti trai fara impacarile de dupa si fara culoarea pe care o aduc. Casnicia ta va fi incandescenta. Linistea si monotonia iti aduc doar temporar confortul.

Descendentul in Sagetator

Este foarte posibil sa fii atras de o persoana cu coordonate culturale sau religioase total diferite de ale tale, provenind din cu totul alt mediu decat cel in care ai trait. Diferentele existente reprezinta pentru tine o provocare, iar partenerul tau ideal trebuie sa aiba o fire indrazneata. Trebuie de asemenea sa fie o persoana amatoare de calatorii si descoperiri, puternic atasata de principiile sale, dar totodata deschisa, cu un spirit libertin. Persoanele care au Descendentul in Sagetator pot realiza casatorii cu persoane din strainatate, cu persoane pe care le cunosc in calatorii sau in circumstante neobisnuite, neasteptate. Eziti mult inainte de a te angaja in relatii pe termen lung. Iti doresti sa ai alaturi o persoana alaturi de care sa iti imbunatatesti experienta de viata. 

Descendentul in Capricorn

Esti atras de parteneri de viata maturi, hotarati si ambitiosi, persoane ce stiu ce vor de la viata si care iti pot asigura stabilitatea si securitatea materiala si emotionala pe care o doresti. Casatoriile cu persoanele mai in varsta decat tine nu sunt excluse. Pentru ca iti lipsesc ambitia si determinarea, vei fi atras de un partener responsabil, realizat, care a atins succesul si recunoasterea. Esti atras de partenerii puternici care iti pot oferi protectie si pe al caror sprijin te poti baza. Valorile traditionale ale familiei vor fi importante pentru tine. Fidelitatea este o conditie sine-qua non a casatoriei. Cei care au Descendentul in Capricorn ofera fidelitate. Asteapta de aceea loialitate intr-o relatie. Actul sexual va fi pasional, avand pentru ei o insemnatate puternica. Vor spune “da” casatoriei la o varsta inaintata, iar casnicia, chiar daca uneori rigide, nu va fi expusa despartirii. Casatoria le poate aduce un statut social deosebit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri