5 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 699 share-uri

Epoca Varsatorului reprezinta fara doar si poate faza fireasca si urmatoare a evolutiei umanitatii. Ea reprezinta schimbarea si colapsul structurilor patriarhale create in Epoca Pestilor, diminuarea controlului si a soliditatii materiale specifice acestei ere.

In “The Aquarian Age”, (Epoca Varsatorului) Elsa M. Glover este de parere ca pana acum fiinta umana si-a ignorat in mod constient potentialul sau creativ, a manifestat lipsa de respect fata de sine si a acceptat (voluntar sau involuntar) sa fie dependenta de ceilalti doar pentru a primi confirmare si aprobare exterioara. De asemenea, spune autoarea, frica omului de necunoscut a reprezentat un real impediment in explorarea si testarea ideilor noi. Insa Epoca Varsatorului “va ajuta fiinta umana sa se elibereze de sub carapacea ignorantei, a lipsei de autorespect si teama devenind astfel, pentru prima data in istorie, cu adevarat libera. Pe masura ce oamenii devin liberi sa-si exploreze natura interioara, lumea din jurul lor si alti oameni, avantaje fara precedent vor aparea in progresul individual, in aprofundarea cunostintelor stiintifice, in inventii, in iubirea universala.”, considera Elsa Glover.

Varsatorul si Epoca Varsatorului


Varsatorul este un semn astrologic care va indemna la constientizarea propriei identitati, a valorii de sine, a propriului potential, a libertatii spirituale si ideologice, a experimentarii noului. Chiar daca toate aceste lucruri nu exclud riscurile, greselile, esecurile, inceputuri luate de la zero, iluminarea este posibila sub guvernarea acestui semn. Varsatorul este un semn al aerului, inconjurat de o miscare energizanta, vibranta, aducand vitalitate, spiritualitate si renastere. Varsatorul propune accesul spre un nivel mai inalt al constiintei umane si universale. Varsatorul cultiva o constientizare mai profunda si mai radicala a spiritualitatii. Varsatorul aduce schimbare.

Varsatorul propune iubirea si acceptarea sinelui, ulterior iubirea si acceptarea celorlalti. In Epoca Varsatorului, oamenii vor incerca sa se apropie mai mult de propriul eu spiritual si sa caute raspunsurile marilor lor probleme in interior, iar nu in exterior (in bunurile materiale sau in prezenta altor oameni). Epoca Varsatorului este considerata drept Epoca de Aur a umanitatii deoarece va elibera intelectul de ignoranta, deziluzie, de sistemele religioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri