28 Martie 2011 publicat în Horoscop 25 share-uri

S-a schimbat organizarea horoscopului odata cu aparitia lui Ophiuchus, cea de-a 13-a zodie? Este adevarat ca s-au decalat zodiile? Poate fi Ophiuchus luat in considerare in previziunile astrologice? Si ce trasaturi de caracter imprima noua zodie?

Portretul lui Ophiuchus: Caracteristicile celei de-a 13-a zodii

Persoanele apartinand celei de-a 13-a zodii se bucura de capacitati extrasenzoriale, avand adesea premonitii, dar si abilitatea de a interpreta visele. Dispun totodata de o intuitie fantastica, ceea ce partial justifica inclinatia lor catre astrologie. Nativii Ophiuchus pot fi initiatorii unor proiecte grandioase sau pot deveni mari arhitecti. Ca si stil de vestimentatie, putem spune ca sunt usor exuberanti, manifestandu-si preferinta pentru culorile vii, vibrante. Prin natura zodiei lor, nativii Ophiuchus sunt intelepti, aducatori de pace si vindecare celor din jur. Urmaresc sa instaureze armonia.

Isi doresc sa ocupe pozitii inalte in timpul vietii si fie se vor bucura de recunoastere, fie vor fi niste neintelesi. Punctul cel mai inalt al celebritatii lor este atins dupa moarte, cand numele lor se inconjoara de legenda. Atrag norocul cu usurinta. Cu aceeasi usurinta atrag si gelozia si dusmaniile in jurul lor. Vor evolua si progresa continuu de-a lungul vietii. Unul din numerele norocoase care ii ghideaza in viata este numarul 12. Este foarte posibil sa faca parte dintr-o familie numeroasa sau sa-si construiasca o familie numeroasa. La fel de posibila este si separarea acestora de cei dragi la o varsta frageda sau parasirea celor dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nativul Ophiuchus are idealuri inalte si urmareste sa-si formeze o educatie superioara. Este adesea inconjurat de dusmani secreti si gelozie, insa se va bucura de-a lungul vietii de protectia persoanelor cu autoritate. Va avea o viata lunga si va investi in capacitatea sa de a vindeca bolile oamenilor. Ophiuchus are o fire poetica, inventiva si in tinerete va fi extrem de atasat de figura paternala. Adeseori, preocuparea sa pentru oamenii bolnavi sau aflati in suferinta va deveni un mod al existentei.

Conform noilor teorii, aceasta ar fi noua organizare a celor 13 zodii:

Berbec - 19 aprilie - 13 mai
Taur - 14 mai - 19 iunie
Gemeni - 20 iunie - 20 iulie
Rac - 21 iulie - 9 august
Leu - 10 august - 15 septembrie
Fecioara - 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta - 31 octombrie - 22 noiembrie
Scorpion - 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus - 30 noiembrie - 17 decembrie
Sagetator - 18 decembrie - 18 ianuarie
Capricorn - 19 ianuarie - 15 februarie
Varsator - 16 februarie - 11 martie
Pesti - 12 martie - 18 aprilie

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Sunt de parere ca noul semn zodiacal ar trebui sa se aplice doar persoanelor nascuta dupa anul 2009, cand s-a observat schimbarea axei pamantului. Noile schimbari nu ar trebui sa-i afecteze pe cei care s-au aflat intreaga viata sub influenta unei anumite zodii”, declara Corinna Hermesman pentru revista thecaptainslog.org

Noul semn astrologic nu este insa inclus in marea majoritate a versiunilor horoscopului. Nu putini sunt astrologii care nici macar nu iau in consideratie existenta unui al 13-lea semn al horoscopului. Voi credeti in el?

Foto fr si main: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri