Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara!

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia CAINE - In prima luna a primului trimestru, viata conjugala iti poate cauza anumite probleme. Ai unele ezitari si, mai mult decat niciodata, ai tendinta de a amana unele alegeri care par decisive pentru viitorul apropiat. Calmeaza-te, relaxeaza-te, inspira si lasa timpul sa te ajute in hotararile tale. Aprilie promite o comunicare eficienta si fortifierea relatiilor emotionale, iar inceputul lui mai aduce armonie, mutand accentul asupra comunicarii sexuale in cuplu.

Nativii singuri ai acestei zodii traverseaza o perioada frumoasa din punct de vedere sentimental, insa instabila si agitata. Sunt cu adevarat fermecatori, pot sa cucereasca pe oricine si-au propus, insa intentiile si sentimentele lor nu sunt deloc de lunga durata. Pentru moment, aventurile si “indragostelile” scurte reusesc sa ii faca fericiti. Si-au propus ca in aceasta primavara sa traiasca clipa si sa se bucure de momentele frumoase. Da, si-au programat iubirea adevarata tocmai spre sfarsitul primaverii, insa au de invatat o lectie karmica la inceputul lui mai. O persoana anume o sa le puna inima pe jar… Afla si previziunile generale ale lui 2011 pentru zodia Caine.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia MISTRET - Calatoreste, apuca-te de ceva nou, condu inapoi spre casa alegand un alt drum, fa ceva ALTFEL decat faci de obicei. Trebuie sa-ti ajuti cumva destinul in aceasta primavara... Nativii singuri din zodia Porc trebuie sa se pregateasca cum se cuvine pentru o schimbare radicala a vietii lor sentimentale. In ultimele doua saptamani ale lunii martie, intalnirea cu o persoana deosebita va avea un impact deosebit asupra modului lor de gandire. Daca pana acum nu credeau sub nicio forma in existenta sufletelor pereche, se vor razgandi in curand. Aprilie se anunta a fi o luna de vis…

Nativii implicati in aceasta relatie au parte de o primavara in care predomina indoielile si framantarile interioare. Exista anumite nemultumiri mai vechi care recidiveaza si risca sa iasa la suprafata sub forma reprosurilor. La sfarsitul lui aprilie, problemele se agraveaza. La un moment dat se poate aduce in discutie chiar despartirea. Este o decizie dificila, o cumpana in relatia voastra. Daca reusiti sa depasiti acest moment, atunci relatia voastra se va imbunatati simtitor. Daca nu, incercati sa redati libertatea partenerului si sa va orientati catre alte orizonturi. Afla si previziunile generale ale lui 2011 pentru zodia Mistret.

Pentru mai multe detalii despre anul astrologic chinezesc 2011, iti recomandam articolul Predictii astrologice chinezesti: Ce va aduce 2011, anul Iepurelui de Metal?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri