Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara!

In ceea ce ii priveste pe cei singuri, astrologii chinezi recomanda multa prudenta. Nu te arunca cu capul inainte intr-o relatie sau intr-o casnicie daca simti ca nu poti tolera anumite defecte ale potentialului partener de viata. Cu timpul, ai putea sa realizezi ca poate nu este tocmai persoana potrivita pentru tine.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia OAIE - Trimestrul intai al lui 2011 nu este unul neaparat spectaculos, cat unul interesant si activ. Mai ales pentru nativii singuri… Vei pune bazele unor prietenii noi cu oameni deosebiti, iar contactele tale sociale se vor imbunatati simtitor. Acest lucru iti va deschide ochii, iar orizonturile tale se vor largi considerabil. Indiferent ca te angajezi in proiecte sociale, de voluntariat sau in actiuni umanitare, comunicarea si interactiunea cu oamenii reprezinta calea prin care iti poti cunoaste sufletul pereche in luna lui martie si a lui aprilie. Inceputul lui mai poate coincide pentru nativii singuri cu inceputul unei relatii aducatoare de echilibru si de beneficii sufletesti.

Lucrurile se vor accelera si pentru nativii care nu si-au oficializat inca relatia. Este foarte posibil ca primele doua saptamani ale lui aprilie sa vina cu unele suprize de factura matrimoniala. La inceputul lui mai, vei avea anumite initiative care nu vor fi tocmai pe placul partenerului si vor provoca anumite tensiuni in cuplu. Invata sa faci compromisuri si accepta reconcilierea initiata de partener. Afla si previziunile generale ale lui 2011 pentru zodia Oaie.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia MAIMUTA - In ceea ce-i priveste pe nativii Maimuta, calatoriile reprezinta cuvantul magic si revelator. Esti pusa pe aventura si explorare, esti dornica sa te intelegi si sa te reinventezi. Mai ales in ultimele doua saptamani ale lunii aprilie, calatoriile in strainatate vor fi echivalente pentru tine cu descoperirea de sine. Astrele iti zambesc din nou in aprilie. Te vei trezi trecand in revista experientele anterioare in iubire si depunandu-le intr-un dosar inchis. Te simti ca si cum ai fi fost adusa din nou pe lume. Esti fericita. Esti pregatita sa o iei de la inceput si sa inchei odata pentru totdeauna afacerile amoroase ale trecutului. Iar cand toate acestea se vor intampla, persoana potrivita iti va iesi si ea in cale. Intr-una din aceste calatorii o sa intalnesti barbatul vietii tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri