Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara!

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia IEPURE - Indiferent de domeniul la care ne referim, anul 2011 este per ansamblu un an extrem de noroc pentru nativii din Iepure. Primul trimestru va ridica insa mici probleme pentru acei nativi mai irascibili si mai impulsivi, indeosebi ultimele doua saptamani ale lunii aprilie. Ai impresia ca partenerul se joaca cu inima si cu nervii tai, iar micile divergente se isca din senin. Daca va avea loc o despartire -temporara sau permananta, cauzata de neintelegeri lipsite de importanta, amplificate insa pana la exagerare -o vei regreta. Mai bine controleaza-ti iesirile. Nu arunca in fata lucruri in care nu crezi. Investeste mai mult in relatia ta. Fa eforturi pentru a imbunatati comunicarea dintre tine si partenerul de viata. Daca depasiti aceasta perioada mai putin benefica pentru relatia ta, relatia ta va urca mai multe trepte deodata in profunzime.

Desi lunile de primavara vin incarcate cu evenimente profesionale pentru nativii Iepure singuri, viata sentimentala nu trebuie deloc neglijata. In sfarsitul lui aprilie, vei primi pe neasteptate o cerere in casatorie sau o propunere de a incepe o relatie. Afla si previziunile generale ale lui 2011 pentru zodia Iepure.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia DRAGON – Cu mici oscilatii si discutii ce au in vedere situatia financiara, perioada 3 februarie -2 mai va fi una neteda, lina, plina de afectiune pentru nativii Dragon implicati intr-o relatie. Chiar daca odata cu cea de-a doua luna a primaverii sexualitatea va deveni prioritara in relatia ta, nu ar fi deloc rau daca in luna marte ai condimenta putin iubirea ta. Inceputul lui mai va fi incarcat de proiecte si solicitant din punct de vedere profesional. Mare atentie la sanatate in aceasta primavara! Vei fi de mai stresata si mai vulnerabila in ceea ce priveste starea de sanatate. Nativii Dragon singuri au sanse mari de a intalni persoana potrivita prin intermediul prietenilor si al cunostintelor. Aceasta primavara va fi una de care isi vor aminti cu placere. Vor exista suficient de multe momente placute, schimburi de replici si de idei, iesiri in oras si efervescente sociale incat sa ii faca fericiti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri