Iti propunem sa afli si tu care sunt acele zodii aflate sub steaua norocului in 2011, asa cum sunt ele prezentate in astrologia chinezeasca a destinului:

Anul 2011 pentru Mistret – 2011 vine cu vesti bune si pentru nativii din zodia Mistret mai ales in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Pe plan personal, pentru cei nascuti sub semnul Mistretului lucrurile vor evolua domol, insa intr-un mod fericit. Va exista o imbunatatire vizibila a relatiei de cuplu, iar armonia si linistea din sanul familiei vor deveni esentiale pentru acesti nativi. In 2011, Mistretul are parte de lectia vietii lui. Va intelege ca micile conflicte si neintelegeri pot fi rezolvate prin comunicare, rabdare si buna intelegere.

De asemenea, 2011 va fi pentru nativii Mistret un an excelent de facut planuri pentru viitor. Vor exista sanse sigure de casatorie, de incepere a unei relatii serioase sau de asumare in mod oficial a angajamentelor. Aprilie, mai, iulie si octombrie se numara printre lunile cele mai agreabile. Partea financiara nu va cunoaste o evolutie spectaculoasa, insa se va baza pe stabilitate, pe punerea in aplicarea a unor planuri eficiente de imbunatatire a situatiei materiale. Pe de alta parte, 2011 va avea tendinta de a-i suprasolicita pe acesti nativi. Prin urmare, le este recomandata mai multa relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Anul 2011 pentru Caine – Per ansamblu, 2011 se anunta a fi un an excelent si pentru nativii Caine. Ocaziile sociale de a cunoaste persoane de sex opus cu care acestia pot incepe o relatie vor avea loc mai ales in lunile iunie, august sau decembrie. Totodata, 2011 va fi pentru adultii din Caine un an potrivit pentru stabilizarea vietii personale – pentru cereri in casatorie, logodne, pentru intemeierea unei familii si aducerea pe lume a unui copil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri