2 Noiembrie 2010 publicat în Horoscop 7 share-uri

Iti propunem un top 6 al celor mai sexy zodii de barbati, zodii considerate a avea o mare putere de atractie si un sex-appeal debordant:

Barbatul Rac: Este un barbat sensibil, atent, grijuliu, uneori usor desprins de realitate, cu un comportament deseori emotional. De ce este considerat atunci drept una dintre cele mai sexy zodii de barbati? Poate din cauza ca barbatul Rac este cel care intelege cel mai bine esenta feminitatii. Barbatul Rac este intuitiv si empatic si se numara printre putinele zodii masculine care pot descifra aproape in totalitate starile feminine. Racul poate fi foarte profund, tandru, romantic si constant in sentimentele sale ceea ce il faca atragator in ochii persoanelor de sex opus. Ce femeie nu isi doreste ca partenerul ei sa-si aduca aminte ziua sa de nastere si sa-i pregateasca o calatorie nocturna in miezul noptii? Ce femeie nu isi doreste un partener care sa ii daruiasca flori fara un motiv anume, doar ca sa-i aminteasca cat de multe o iubeste?... Barbatul Rac poate fi astfel.

Barbatul Varsator: Asa imprastiat, rebel, visator si entuziast cum este, asa contradictorii cum sunt unele dintre trasaturile sale de personalitate, barbatul Varsator reprezinta acel amestec ciudat si atragator intre conformism si nonconformist, intre pragmatism si sensibilitate. Barbatul Varsator este o prezenta fizica deosebita, pe care nu ai cum sa o treci usor cu vederea. Nu este preocupat deloc de aspectul sau fizic, insa hainele, asa cum sunt ele alese si combinate, ii dau un aer de extravaganta si originalitate. Senzualitatea este punctul sau forte si un domeniu in care ii place sa experimenteze, sa incerce, sa isi exprime afectiunea, sa isi manifeste personalitatea. Barbatul Varsator stie cum sa faca o femeie sa se simta implinita pe plan sexual. Este atras de femeile frumoase, senzuale si inteligente, alaturi de care poate evolua ideatic, sexual si spiritual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Barbatul Capricorn: Are un fel categoric si dezarmant de a fi. Este sincer si direct si nu are ezitari in a-ti spune deschis ceea ce gandeste. Chiar daca acest lucru inseamna a se pune pe sine intr-o lumina proasta sau mai rau, a-ti arata propriile defecte…. Ce-l face atunci pe barbatul Capricorn sa fie perceput drept o zodie sexy, cu un sex –appeal debordant? Poate tocmai faptul ca se straduieste atat de putin sa fie pe placul celor din jur. Poate faptul ca nu il deranjeaza sa fie perceput asa cum este cu adevarat. Poate faptul ca pune prea putin pret pe frumusetea fizica. Poate faptul ca stie mai bine orice alta zodie sa faca distinctia intre valoare si ceea ce doreste a fi o valoare. Poate faptul ca daca se indragoste, nu se indragosteste doar de dragul cuvantului sau pentru ca ii este frica de singuratate. Poate faptul ca nu se teme de ridicol, critici, ironii sau probleme… Capricorn este atras de femeile emancipate, rafinate si culte, cu un intelect deosebit.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri