IN ACEST ARTICOL:

Următoarele zodii  impactează enorm schema dinamicii mediilor în care se află (chiar și fără să își dea seama, la un nivel subconștient), inspiră, iar aura lor strălucește atât de intens încât mulți se simt inspirați, intrigați, atrași sau captivați de ele. Ele au cea mai puternică, magnetizantă și vibrantă aură!

Din perspectivă spirituală, toate ființele vii, chiar și animalele și plantele, au un corp energetic care este înconjurat la rândul său de un câmp de energie subtil, invizibil cu ochiul liber, dar perceptibil la un nivel vibrational, care este cunoscut sub numele de aură. Aura unui om este un fel de amprentă energetică vibrațională, o formă de energie care, desi comună tuturor, variază în culoare, formă și dimensiune în funcție de experiența individuală și personală a omului, în funcție de mai mulți factori, de gândurile, trăirile, sentimentele și starea sa fizică și interioară în acel moment din timp și spațiu.

Sunt însă oameni și anumite zodii care, prin natura și totalitatea trăsăturilor lor, au fost înzestrate cu o aură puternică în mod nativ. Indiferent dacă este conștientizată sau nu, această aură este resimțită de cei din jur. Aceste zodii sunt asemenea unor faruri luminoase, care strălucesc atunci când se află într-un mediu anume, având o capacitate, mai mult sau mai puțin exersată, de a influența spațiul în care se află și oamenii cu care interacționează.

O persoană cu o aură puternică atinge cu ușurință inimile celor din jur, creează un impact puternic în sufletul acestora, având un mod unic de a-și exercita această forță naturală, chiar dacă vorbim de persoane extrem de blânde și empatice, poate chiar emotive sau, din contră, foarte volubile și deschise.

Aceste persoane cu o aură puternică nu sunt neapărat puternice în sensul brut pe care îl atribuie societatea modernă, ci mai degrabă prin modul unic în care îi impactează pe cei din jur, prin carisma lor, prin puterea lor de empatie, prin spiritul de mister pe care îl degajă, prin creativitatea cu care se înconjoară. Sfinții, de exemplu, au o aură extrem de puternică, iar ceilalți își doresc să se afle în preajma acestora, se simt mângâiați de vorba lor, se simt atrași de scânteia divină pe care o percep la un nivel subtil. Aura acestora este atât de luminoasă și de puternică, încât ceilalți se simt energizați doar prin simplul fapt de a sta de vorbă cu ei sau de a le simți prezența.

Top 3 zodii care au o aură puternică, frumoasă și hipnotizantă

Toate zodiile au fost înzestrate cu un har aparte și o aură frumoasă, pe care vor învăța de-a lungul vieții să o îngrijească și să o dezvolte mai mult, așa că ne-a fost destul de greu să realizăm un top al zodiilor cu cea mai puternică, magnetizantă și vibrantă aură. Aceste zodii însă impactează dinamica mediilor în care se află (chiar și fără să își dea seama, la un nivel subconștient), inspiră, iar aura lor strălucește atât de intens încât mulți se simt inspirați, intrigați sau captivați de ele. Iar aceste zodii cu o aură puternică, magnetică, sunt...

Foto: Space Wind /Shutterstock

Zodia Leu

Dacă ne referim la aure puternice, strălucitoare, captivante și intense, atunci Leul se află la loc de cinste. Atunci când însuși Soarele este guvernatorul zodiei tale, aura ta nu poate fi decât una solară, caldă și radiantă, încălzindu-i și pe cei din jur cu căldura ta, cu puterea ta, cu strălucirea ta, cu puterea ta de viață.

Nativii zodiei Leu au o prezență regală și o aură impunătoare, ei degajând încredere, putere, admirație, autenticitate, o forță care nu trece neobservată. Dacă un Leu se află în starea sa cea mai bună, vei simți imediat, iar aura acestuia îți va inspira protecție, lumină, siguranță.

Leul strălucește în mod natural și captivează, iar aura sa este aceea a unui lider născut să fie ceea ce este. Cu toate acestea, capacitatea sa extraordinară este și de a-i lăsa și pe ceilalți să strălucească, de a-i ghida deseori pe drumul lor, de a-i împuternici și de a-i face să creadă în ei. Nu ai cum să uiți niciodată modul în care un Leu îți influențează viața sau unele experiențe...

Zodia Pești

Zodia Pești este inclusă la loc de cinste printre acele zodii care au o aură subtilă, dar puternică tocmai prin bunătatea și candoarea spiritului lor, un fel de aură divină care inspiră și favorizează vindecarea. Aura acestei zodii strălucește cel mai puternic atunci când inspiră prin energia sa de a face bine în jur, de a construi o lume mai bună, de a lăsa în jurul lor oamenii mai bine și mai vindecați.

Nu există o altă zodie care să fie mai conectată la emoțiile, sentimentele și trăirile celor din jur decât zodia Pești, sau o altă zodie care să aibă darul fermecat de a crea în jurul său, datorită gradului lor înalt de empatie și intuiție, o atmosferă de pace, echilibru și înțelegere profundă. În miezul esenței zodiei Pești se află chiar Neptun, astrul viselor și al spiritualității, de aceea lângă un nativ Pești te simți acceptat, înțeles, conectat în gradul cel mai înalt și sincer.

Această aură a Peștilor pare că dizolvă limitele și granițele între oameni, zodia Pești îmbrățișându-i pe ceilalți așa cum sunt, cu vulnerabilitățile, slăbiciunile și umbrele lor. Aura aceasta blândă, plină de compasiune, a Peștilor are puterea celui mai eficace magnet, căci ea odihnește, vindecă, asigură confort și sprijin emoțional și facilitează procesul de vindecare.

Zodia Vărsător

Aura unui Vărsător nu este una obișnuită și nu impresionează neapărat prin mărimea sa, ci prin luminozitatea și culorile sale unice. Vărsătorul este deosebit de creativ, cu o gândire în afara tiparelor, care vede departe. Vărsătorul nu judecă, ci îi acceptă pe ceilalți așa cum sunt și este un spirit atipic și nonconformist fie doar prin prisma acestui aspect. În preajma unui Vărsător te simți energizat, revigorat, elevat; pleci cu o stare de spirit mult mai înaltă dacă ai ascultat sau ai stat de vorbă cu un Vărsător cu care rezonezi, fiindcă Vărsătorul se numără printre zodiile trezite spiritual, conștiente mai ales în perioada de maturitate de misiunea sufletului lor.

Vărsătorii se conectează profund cu ceilalți, iar persoanele cu care interacționează se simt mai bogate spiritual, intelectual sau emoțional în urma acestei conexiuni. Guvernat de Uranus, planeta schimbării și a inovației, Vărsătorul vede dincolo de convenții și este admirat pentru gândirea sa vizionară, de multe ori revoluționară, inspirând în jurul lor schimbare, progres.

Prin urmare, putem spune despre aura unui Vărsător că este electrică, această zodie determinându-i pe cei din jur de multe ori să își reevalueze propriile sisteme de gândire sau perspective. Aura inovatoare și misterioasă a Vărsătorilor trezește în ceilalți și nevoia de libertate, de înălțare, de lipsă de constrângeri, de elevare spirituală și deschidere mentală. Vărsătorii au un impact asupra celor din jur mult mai mare și mai intens decât și-ar putea imagina. Chiar și acei Vărsători timizi au o aură atât de delicată, dar puternică, încât prezența lor memorabilă va rămâne mult timp în inima celorlalți.

Foto fr si main: www.iostephy.com /Shutterstock


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri