26 Septembrie 2024 publicat în Horoscop 1 share-uri

Lăsați abundența să vină la mine! Acestea sunt cele 4 zodii care au de partea lor norocul karmic al abundenței în luna lui Brumărel: 2 se bucură de manifestări puternice ale iubirii adevărate și au o inimă fericită din care parcă se revarsă bucuria, iar celelalte două atrag banii ușor către ele, universul oferindu-le oportunități fabuloase de a crește financiar. Iar zodiile câștigătoare ale lunii octombrie 2025 sunt…

În cea de-a 10-a lună a anului, luna lui Brumărel, o lună a abundenței prin definiție, când multe din roadele toamnei își oferă ofranda, abundența este asemenea unei coroane care se așază pe capetele celor mai norocoși. Astrele influențează diferit zodiile în luna octombrie și sunt multe evenimente stelare care brăzdează cerul nopții și care ne vor impacta traseul existențial în cele 31 de zile ale lunii octombrie, dar abundența se va manifesta îndeosebi în viața următoarelor 4 zodii.

Este timpul (și rândul) ca în cea de-a doua lună de toamnă norocul karmic al abundenței să fie de partea zodiilor pe care le vom prezenta mai jos. 3 dintre acestea primesc darul bogăției (materiale) din partea universului și 3 atrag iubirea adevărată în viața lor și sunt cu inima tare plină și fericită în această perioadă.

Acestea sunt cele 2 zodii au parte de o manifestare puternică a iubirii în Octombrie 2024

  • 1. Zodia Vărsător

Vărsătorul se numără printre zodiile pentru care octombrie 2024 va fi o lună de vis. Este drept ca în viața acestei zodii în ultima vreme sunt multe schimbări și transformări cărora trebuie să le facă față și să se adapteze din mers, însă în luna octombrie aproape că vorbim de perfecțiune în dragoste pentru această zodie. Vărsătorul are cele mai mari șanse din horoscop de a-și trăi visurile de iubire cu ochii și își permite sieși să viseze cu ochii larg deschiși în timp ce trăiește una dintre cele mai mature și frumoase povești de iubire ale vieții lui.

Se aprinde o flacără a iubirii acolo pentru Vărsători, care va arde intens, însă matur și frumos. Mulți nativi Vărsător se reîndrăgostesc puternic de partenerii lor de viață și, dacă nu au făcut-o deja, spun da unor cereri în căsătorie sau unor angajamente puternice. Pe de altă parte, încă din prima parte a lunii, nativii single au mai multe șanse de a-și întâlni sufletul pereche în cele mai banale sau amuzante circumstanțe. Universul vă joacă feste (frumoase), dar mai ales vă vrea fericiți, liniștiți și cu inima plină de iubire în această perioadă.

Foto: Tithi Luadthong /Shutterstock
  • 2 Zodia Fecioară

Zodia Fecioară este înconjurată de o superbă energie a vindecării în iubire în luna octombrie 2024, pe care a inițiat-o încă din lunile anterioare. Această zodie cu o viață interioară destul de zbuciumată în ultima perioadă conștientizează că fericirea adevărată înseamnă să te bucuri de prezent în compania persoanei pe care o iubești. Mulți nativi Fecioară sunt tare determinați în această lună să consolideze niște legături, să își aducă și mai aproape inima persoanei iubite, să facă ceva îndrăzneț pentru a nu o lăsa să plece din viețile lor.

Așadar, să nu vă mire dacă auziți de logodne, nunți sau de dorința de a deveni părinte venind din partea unui nativ Fecioară burlac convins. Destinul nu ne dă neapărat ceea ce ne dorim, ci acel ceva de care avem nevoie. Iar Fecioara are nevoie de iubire, tandrețe, afecțiune, compatibillitate și o rutină frumoasă a vieții de zi cu zi, în care să se simtă acasă lângă persoana iubită. Va avea parte din plin de toate acestea!

Nativii Fecioară single sunt curtați asiduu căci au un magnetism aparte. Dacă își deschid și inimile, sunt cele mari șanse ca sufletul pereche să apară și mai repede în viețile lor.

Acestea sunt cele 2 zodii care primesc darul abundenței materiale în Octombrie și atrag ușor banii către ele

  • 1. Zodia Scorpion

Meriți abundența care îți este menită în această lună, dragă Scorpion, fiindcă nu te-ai dat bătut când ai dat cu capul de greu și ai știut să alegi lucrurile pe care să plusezi. Norocul financiar se întoarce către tine în luna octombrie (luna ta chiar) și ai parte de câteva schimbări importante pe plan profesional și financiar care te aduc înapoi, nu pe linia de plutire, ci pe linia de învingător. Prima săptămână a lunii poate fi încă un pic nesigură, însă în celelalte 3 te poți relaxa complet și te poți bucura de ceea ce ți se întâmplă.

Scorpionul a avut parte de multe cheltuieli neprevăzute în ultima vreme care, în loc să îl secatuiască de energie și putere, l-au impulsionat și ambiționat să caute soluții și să își exercite întreaga creativitate pentru a face rost de venituri suplimentare și a-și acoperi cheltuielile și găurile din buget. Iar aceste soluții vin către el sub diverse forme și are parte de un succes neașteptat, dar mult meritat.

În octombrie 2024, nativii Scorpion excelează la locul de muncă, muncesc enorm și sunt văzuți ca niște lideri tenace, admirați și respectați. De aceea, le pot fi oferite niște propuneri de avansare în funcție sau de colaborări la un nivel mult peste cel de până acum. Poți veni niște venituri în plus și pe calea investițiilor (dacă le-ați făcut în urmă cu ceva timp, acum începeți să le culegeți roadele) sau a unor proiecte începute în trecut, dar care au crescut lent.

Foto: Imagine de Aristal Branson de la Pixabay
  • 2. Zodia Taur

Te numeri printre zodiile care își calculează atent mișcările, muncește enorm și își planifică minuțios pașii pe care îi are de urmat pentru a atinge succesul, dar pentru surprizele pe care această toamnă ți le-a rezervat parcă nici tu nu ești pregătit în totalitate. Ai însă o vibrație înaltă pentru care ai lucrat intens și astfel atragi lucruri bune către tine, cu un impact semnificativ și asupra bunăstării și vieții familiei tale. Noi posibilități se deschid pentru tine și, chiar dacă par a fi ceva mic, au potențialul de a se transforma în ceva fabulos și benefic pentru tine din toate punctele de vedere, în cel mai scurt timp.

Universul accelerează pur și simplu ritmul pentru tine, iar tot ceea ce trebuie să faci este să te lași purtat de acest val al abundenței și să fii recunoscător pentru lucrurile bune care se întâmplă în viața ta fiindcă le meriți. Acest boost financiar vine, poate, într-un moment mai mult decât potrivit în viața ta, ca și cum divinitatea îți oferă un bonus sau un dar fix în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el. Acest dar poate veni sub forma unei oportunități deosebite de job, o propunere de angajare la care nu te-ai așteptat (cu o salariu bun, pe măsura eforturilor tale) sau, de ce nu, o ofertă de a lucra într-un mediu internațional în care te simți ca peștele în apă. Dacă rezonezi cu această propunere, nu te mai gândi de două ori, ci accept-o cu recunoștință. Este cadoul universului pentru tine în această perioadă.

Este posibil și ca un proiect mai vechi sau o colaborare de business din trecut să te conducă pe calea creșterii personale și profesionale, dar și foarte aproape de un nou nivel al succesului, în care te autodepășești.

Foto fr si main: Imagine de Aristal Branson de la Pixabay


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri