17 Septembrie 2024 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul chinezesc 2025 este puternic influențat de energia Șarpelui de Lemn care își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor, dar în acest material vom aborda felul în care astrologia chinezească influențează viața și destinul unei zodii speciale în 2025, și anume zodia Iepure. Mult noroc pentru zodia Iepure în 2025! 

Noul an chinezesc începe pe 29 ianuarie 2025 și se va termină pe 16 februarie 2026, iar Șarpele de Lemn, acest semn misterios, inteligent și introvertit imprimă anului o direcție energetică mai subtilă și mai elegantă, mai multă înțelepciune și cunoaștere, dar și noroc, prosperitate, transformare și regenerare, fertilitate și îmbunătățirea calității vieții.

Te invităm să citești previzuinile astrologice complete pentru zodia Iepure și să afli cum îi va merge celei de a patra zodii din horoscopul chinezesc în dragoste și carieră, dar și pe planul financiar și al sănătății.

Horoscop chinezesc 2025 zodia Iepure

Cel de-al patrulea semn al zodiacului chinezesc este un semn asociat în mod frecvent cu bunătatea, grația și eleganța sufletească, dar și cu frumusețea. Oamenii născuți în anul Iepurelui sunt considerați a fi persoane calme, armonioase, politicoase și deschise, iubitoare de liniște și pace, adorând să aibă în jurul lor lucruri frumoase și de bun gust. Au un bun simț artistic și sunt pline de tandrețe, fiind în general considerate ca fiind prietenoase și plăcute de către cei din jurul lor, mai ales că mizează pe relații pașnice și autentice cu ceilalți.

Persoanele din zodia Iepure înțeleg perfect psihicul și natura complexă umană, de aceea au un talent aparte în a-și gestiona relațiile și a se purta frumos cu toți oamenii, chiar și cu cei mai dificili. Nu suportă să fie implicate în conflicte și de aceea stau departe de orice înseamnă certuri sau scandal, adesea acționând ca mediatori și pentru oamenii din jurul lor. La locul de muncă, nativii Iepure se dovedesc a fi persoane muncitoare și sincere, îndeplinindu-și taskurile cu responsabilitate și răbdare.

În cultura chinezească, Iepurele este considerat a fi o creatură blândă care simbolizează speranța, longevitatea și viața însăși, dar și puritatea (culoarea sa albă) și norocul. Mai mult, dintre toate cele 12 zodii chinezeșți, zodia Iepure este considerată a fi cea mai norocoasă. Cu toate acestea, Iepurele poate fi fi adesea ezitant și nehotărât când vine vorba de luat decizii, iar neîncrederea în sine este un capitol la care mai are de lucrat. Unii nativi ai zodiei pot fi timizi și, chiar dacă ambițioși din fire, le poate lipsi curajul de a acționa imediat. De asemenea, în fața provocărilor și a dificultăților vieții, nervii le pot ceda mai repede decât în cazul celorlalte zodii fiindcă au o fire sensibilă, iar lecția puterii și a împuternicirii este una dintre cele mai importante lecții ale vieții lor.

Foto: Maria Paina /Shutterstock

Dacă anul 2024 a fost pentru Iepure un an al schimbărilor și al transformărilor, 2025 promite mai multă liniște și posibilități mai variate pentru ca această zodie să evolueze frumos în plan personal și profesional, găsindu-și acel echilibru emoțional după care tânjește. Este drept că un An al Șarpelui de Lemn nu va fi lipsit de provocări și situații neașteptate dar, cu o abordare diferită, Iepurele le va traversa cu ușurință și va cultiva relațîi pline de împlinire cu ceilalți, care îi vor acorda la rândul lor toată susținerea.

Cei care aparțin zodiei Iepure s-au născut în anii:

  • 2 feb 1927 – 22 ian 1928
  • 19 feb 1939 – 7 feb 1940
  • 6 feb 1951 – 26 ian 1952
  • 25 ian 1963 – 12 feb 1964
  • 11 feb 1975 – 30 ian 1976
  • 29 ian 1987 – 16 feb 1988
  • 16 feb 1999 – 4 feb 2000
  • 3 feb 2011 – 22 ian 2012
  • 22 ian 2023 – 9 febr 2024

Horoscop chinezesc 2025: DRAGOSTEA pentru zodia Iepure

2025 este un an bogat emoțional, dar și echilibrat pentru zodia Iepure din punct de vedere personal. 2025 nu va fi anul marilor schimbări pentru nativul Iepure, dar într-un an al Șarpelui de Lemn, această zodie va simți nevoia să schimbe un pic dinamica și va implementa mici modificări care țin de mediul și locuința sa, mizând pe îmbunătățirea confortului și a condițiilor de trai alături de persoana iubită. De aceea, dacă aparțineți acestei zodii sau iubiți un nativ Iepure, pregătiți-vă sufletește pentru schimbări de decor în locuința sau pentru redecorari asidue, mai ales în prima jumătate a anului.

Luna iulie 2025 este o lună extraordinară și revelatoare în dragoste pentru nativii Iepure. Cei care se simțeau neîmpliniți sau prinși în relații nefericite au parte de o frumoasă resuscitare emoțională din partea astrelor și mai multă claritate în emoții și trăiri, în timp ce alții pur și simplu reușesc să se elibereze din capcane emoționale sau relații toxice, chiar dacă acest lucru poate însemna o despărțire sau o pauză. Pentru nativii Iepure cu relații fericite și stabile, o călătorie romantică la mijlocul anului, poate o vacanță pe tărâmuri exotice, poate însemna o sarcină și conceperea unui nou copil. Șarpele de Lemn favorizează fertilitatea și familia pentru zodia Iepure.

Pentru nativii Iepure single, lunile următoare, august și septembrie 2025 sunt echivalente cu oportunități minunate de a iniția noi începuturi în dragoste și de a întâlni persoane compatibile. Relațiile cu cele mai mari șanse de succes și cele care se pot solda cu o căsătorie către sfârșitul anului sunt însă cele care poate că încep ca o furtună, dar care se continuă lent, cu răbdare, fără să aibă nimic forțat în ele. Nu grăbi nimic, acordă-ți timp pentru a te cunoaște mai bine pe tine, dar și pe omul pe care îl ai în față, pentru a îl vedea în toate nuanțele realității sale.

Horoscop chinezesc 2025: CARIERA și VIAȚA PROFESIONALĂ pentru zodia Iepure

Cariera este unul din aspectele promițătoare ale lui 2025 pentru semnul chinezesc al Iepurelui, unde oportunitățile de evoluție vor fi diverse mai ales când vine vorba de domenii precum afaceri, învățământ, vânzări, marketing sau chiar politică (unde modul în care comunicăm un mesaj anume, socializarea și legăturile interumane reprezintă un liant comun) și unde munca asiduă și perseverența pavează drumul către reușite frumoase. Per ansamblu, putem spune despre 2025 că este un an stabil și prosper pe plan profesional.

Iepurele este pe val într-un an chinezesc al Sarpelui de Lemn și acesta poate sări peste mai multe scări deodată în ierarhia profesională, reușind să impresioneze multe persoane importante sau cu expertiza din domeniul sau. De asemenea, în acest an, Iepurele își gestionează atât de bine relațiile, încât lasă loc și pentru a-și extinde rețeaua sa socio-profesională de contacte. Reușește să obțină niște colaborări deosebite, unele chiar internaționale, ceea ce, deși îl va scoate ușor din zona sa de confort, îl va motiva și îl va face să strălucească. Nu doar că Iepurele reușește să își consolideze reputația în 2025 și se bucură de relații autentice pe plan profesional, dar își îmbogățește simțitor și aria cunoașterii sale.

Foto: Atstock Productions /Shutterstock

Horoscop chinezesc 2025: BANII ȘI FINANȚELE pentru zodia Iepure

2025 este un an consecvent și stabil și din punct de vedere material pentru nativul Iepure, iar în unele luni câștigurile acestei zodii pot fi mai mari decât preconiza acesta, de aceea și cheltuielile vor fi pe măsură. Fiindcă îi cresc veniturile, Iepurele va fi tentat să fie exuberant și să cheltuie mai mult decât ar fi necesar pentru a-și îndeplini mici plăceri așa că îți recomandăm mai multă precauție și cumpătare pentru a nu te lasă purtat de valul cheltuielilor inutile. Ai grijă și la modul în care îți investești banii și veniturile suplimentare.

Deși investiile îți pot spori și mai mult veniturile, nu te aventura în investiții cu risc înalt. Cumpănește și studiază bine piața și tendințele înainte de a face o investiție mai mare și ferește-te de investițiile pe piețe volatile. De asemenea, îți recomandăm și să stai departe și de anumite activități tentante, dar care te pot conduce pe terenul unor bătălii legale (sau cu acte) inutile.

De asemenea, trebuie să spunem că se pot bucura de prosperitate și de o creștere a veniturilor și nativii Iepure a căror muncă se bazează pe forța și efortul fizic, nu doar intelectual.

Horoscop chinezesc 2025: SĂNĂTATEA pentru zodia Iepure

Sănătatea Iepurelui va fi în general bună în 2025, fără probleme de sănătate majore și cu o condiție fizică favorabilă. Cu toate acestea, Iepurele este o zodie comodă și are tendința de a se lenevi, preferând oricând activitățile mai statice decât cele dinamice. De aceea, o rutină fizică de care să te ții este imperios necesară pentru a-ți menține această stare de sănătate optimă pe tot parcursul anului.

Totodată, fiindcă Iepurele este o zodie emoțională, ai grijă și de sănătatea ta psihică și mentală în perioadele mai încărcate sau mai agitate și nu lăsa anxietatea și grijile să pună stăpânire pe ține astfel încât să te poți bucura la maximum de viață și de relații infloritoate cu ceilalți. Poți degusta viața cu bucurie și te poți delecta cu mici plăceri dulci sau sărate, dar nu face excese.

Foto fr si main: Atstock Productions /Shutterstock


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri