12 Septembrie 2024 publicat în Horoscop 25 share-uri

În dansul cosmic al astrologiei din această săptămână, universul ne oferă un moment de respiro și un eveniment cu multă energie pozitivă cum nu am mai avut de ceva timp: trigonul dintre Venus și Jupiter.  Avem de-a face cu un flux de energie în care oportunități încântătoare curg pur și simplu înspre noi și schimburile energetice benefice între oameni sunt aduse în prim plan.

În dansul cosmic al astrologiei din această săptămână, universul ne oferă un moment de respiro și un eveniment cu multă energie pozitivă cum nu am mai avut de ceva timp. Ne referim, astrologic vorbind, la trigonul de pe 15 septembrie dintre Venus și Jupiter, ambele aflate la 20 de grade în semne de aer: Venus se va afla la 20 de grade în Balanță, iar Jupiter la 20 de grade în semnul Gemenilor. Avem de-a face cu un flux de energie în care oportunități încântătoare curg pur și simplu înspre noi și schimburile energetice benefice între oameni sunt aduse în prim plan.

Deși efectul unui trigon nu este poate la fel de intens ca în cazul altor alinieri sau evenimente astrologice, aspectele mai blânde ale unui trigon între Jupiter și Venus chiar nu sunt de trecut cu vederea săptămâna aceasta. Ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a profita de această energie benefică și plină de speranța din partea astrelor. Vă veți mulțumi singuri în acest caz J fiindcă deschideți una creșterii și expansiunii.

Când norocul, credința, abundența (Jupiter) se întâlnesc cu frumusețea, echilibrul, iubirea, exprimarea creativă (Venus), ce lucruri minunate se pot naște! Perioada este propice creșterii iubirii, relațiilor și parteneriatelor, dar și căsătoriei în cazul unora.

Foto: Imagine de Sam de la Pixabay

“Un trigon are loc când două planete se află la aproximativ 120 de grade distanță în zodiac. Acest unghi de aur creează o relație de sprijin reciproc și de alinare între energiile planetelor implicate. Este ca și cum avem doi cei mai buni prieteni cosmici gata întotdeauna să se aplece pentru a da o mână de ajutor. Când vorbim de un trigon între Venus și Jupiter, vorbim de o aliniere de bun augur. Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a valorilor, își unește forțele cu Jupiter, planeta expansiunii, a abundenței și a înțelepciunii. Această combinație poate aduce o atingere de magie mai multor aspecte ale vieții, de la relații și până la dezvoltarea personală”, se arată pe https://medium.com/@imeldatardugnouk

Tranzitul Venus- Jupiter este unul cu totul și cu totul special și aducător de vești bune și frumoase, dar mai ales de armonie și împlinire interioară care vine prin intermediul comunicării și al socializării. Venus în Balanță se simte la ea acasă și de aceea influența ei este vizibilă prin faptul că ne simțim mai relaxați și sociabili, ne simțim inimile pulsând de drag și de iubire pentru cei apropiați și cei din jurul nostru, mai dornici să ne angajăm în activități sociale în care să radem, să ne simțim bine unii cu alții sau să simțim acea conexiune interumană profundă care este atât de vindecătoare.

La rândul sau, Jupiter în Gemeni ne ațâță și el spiritul curiozității, ne face să fim mai înțelepți dacă avem decizii importante de luat chiar dacă ne simțim mai încrezători în noi înșine și mai optimiști ca niciodată. Suntem pregătiți să ne asumăm chiar și mici riscuri pentru a ne împlini un vis dacă este nevoie. Energia jupiteriană în Gemeni ne spune și ea că este pur și simplu mai ușor să ajungem la inimile celorlalți în această perioadă și să le atingem în moduri infinite, uneori doar prin bucuria de a te afla în prezența celorlalți oameni.

Trigonul Jupiter Venus vine și să deblocheze anumite aspecte ale vieții noastre care țin de comunicare și socializare, de negociere sau de puterea (scrisă și vorbită) a cuvântului și creează niște oportunități deosebite în domenii care vizează relațiile, creativitatea, comunicarea și chiar finanțele. Claritatea este cuvântul de ordine care ne ajută să facem lumină în viețile noastre, dar și să le revigorăm un pic, aducând totodată mai multă stabilitate și vindecare acolo unde este nevoie. Dacă avem ceva de reparat în relația noastră cu cineva sau într-o chestiune pragmatică, acum este momentul, căci aspectele astrologice promovează regenerarea și reconstrucția.

Nu spune nimeni că este exclus să apară provocări sau mici obstacole în această perioadă, doar că totul este bine când se termină cu bine. Aceste provocări vor fi depășite cu brio, iar rezultatele lor ne pot chiar depăși așteptările și sunt chiar bune spre foarte bune.

Unii dintre noi pot semna niște contracte avantajoase de ambele părți în această perioadă, pot achiziționa ceva valoros pentru ei (o proprietate, decorațiuni de valoare etc), pot călători pentru a învăța ceva nou, pentru a-și perfecționa educația sau a ține conferințe/ prelegeri, se pot împăca cu persoana iubită sau pot găsi prin discuție un numitor comun al unor probleme serioase. Nu ezitați să vă urmați visurile în această perioadă dacă simțiți puternic în interiorul vostru chemarea acestora, manifestările sunt și ele mai ușor de realizat în această perioadă!

Un tranzit astrologic cu noroc și iubire aveți!

Foto fr si main: Imagine de qiaominxu 橋茗旭 de la Pixabay


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri