21 August 2024 publicat în Horoscop 15 share-uri

În anul 2025, considerat a fi Anul Șarpelui de Lemn în astrologia chinezească, zodia Bivol, cea de-a doua zodie a horoscopului chinezescc, va avea de parcurs o călătorie transformatoare, o călătorie a autoreflecției și a întoarcerii către sine care va aduce și o mare evoluție interioarăHoroscopul chinezesc 2025 începe pe 29 ianuarie 2025 și se va încheia în data de 16 februarie 2026.

Sub influența energiei Șarpelui de Lemn, zodia Bivol va beneficia de îndrumare divină, va crește în acest an cât în 10, va avea multe de învățat și de experimentat, totul pentru a se cunoaște mai bine pe sine, pentru a-și înțelege și îmbunătăți propria viață. Această zodie va naviga cu mult curaj și angajament în provocările pe care 2025 i le va pune în cale (un an al Șarpelui de Lemn are anumite vibrații dramatice pentru Bivol) și va reuși să își finalizeze mai multe visuri și proiecte. Un an destul de norocos pentru zodia Bivol!

Horoscop chinezesc 2025 pentru zodia Bivol

Al doilea ca număr în zodiacul chinezesc, Bivolul este o zodie integră și stabilă, o zodie hotărâtă și directă, dar cu un suflet mare, nobilă, cu o forță interioară care poate muta munții din loc. Bivolul iubește liniștea, tradițiile, natura, este o fire cu mult bun-simț, dar care poate fi și încăpățânată până la extreme. Multe persoane din această zodie ajung lideri fiindcă sunt niște persoane foarte muncitoare și ambițioase, independente, capabile de efort susținut pe termen lung și de sacrificii când vine vorba de muncă.

Datorită faptului că sunt ca niște ancore de stabilitate și de inspirație pentru ceilalți, că sunt practici și cu picioarele pe pământ, privind realitatea drept în ochi, nu puțini sunt cei care le cer sfatul în chestiuni profesionale și de afaceri. Nativii Bivol excelează și când vine vorba de a gestiona resursele și a organiza bine lucurile și evenimentele, urmărindu-și în același timp cu perseverență și răbdare scopurile. Nu se dau bătuți cu una, cu două, nici chiar atunci când lucrurile par împotriva lor și au parte de provocări, păstrându-și focusul și credința că vor reuși.

Anul Șarpelui de Lemn aduce energie regenerantă și înnoitoare pentru Bivol. Această zodie își va reface energia și va câștiga și extra dar, mai ales, va avea parte de speranță și intervenții binefăcătoare în provocările și în acele momente mai delicate pe care le va traversa de-a lungul anului. Chiar dacă într-un an al Șarpelui, Bivolul nu se simte neapărat confortabil, este deosebit de norocos în acest an și unele oportunități vor veni către el cu multă ușurință.

Foto: Irina oxilixo Danilova /Shutterstock

Cei care aparțin zodiei Bivol s-au născut (se vor naște) în anii:

  • 19 feb 1901 – 7 feb 1902
  • 6 feb 1913 – 25 ian 1914
  • 25 ian 1925 – 12 feb 1926
  • 11 feb 1937 – 30 ian 1938
  • 29 ian 1949 – 16 feb 1950
  • 15 feb 1961 – 4 feb 1962
  • 3 feb 1973 – 22 ian 1974
  • 20 feb 1985 – 8 feb 1986
  • 7 feb 1997 – 27 ian 1998
  • 26 ian 2009 – 13 feb 2010
  • 12 feb 2021 – 31 ian 2022
  • 31 ian 2033 – 18 feb 2034

Horoscop chinezesc 2025 DRAGOSTEA pentru zodia Bivol

În dragoste și relațiile de dragoste, în acest An al Șarpelui de Lemn, Bivolul este supus unor mici teste, în sensul în care este nevoit să își demonstreze implicarea sa în relațiile pe care le-a construit și să sudeze și mai bine conexiunile sale emoționale cu persoana iubită, chiar dacă uneori tendința sa de introspecție și retragere în sine va fi mai accentuată. Cei care se află în relații stabile, cu un pic de pasiune adăugată, pot topi inima partenerului mult mai ușor, iar dragostea va înflori nestingherită.

De asemenea, Bivolul este cunoscut pentru sinceritatea și loialitatea sa pe toate planurile, dar Anul Șarpelui poate fi alunecos în anumite situații, așa că evitați unele situații ambigue sau neclare care nu vă reprezintă și încercați să rămâneți la fel de sinceri și transparenți în fața partenerului de viață ca și până acum. Micile minciuni sau omisiuni ale adevărului pot aduce încurcături de situații mai mari și mai grave decât le-ați putea preconiza.

Nativii Bivol single pot cunoaște pe cineva interesant prin extinderea cercului lor social sau prin implicarea în activități care implică natura (o plimbare pe plajă, pe marginea unui lac, o partidă de ski la munte, o excursie la munte sau într-o grădină urbană, înotul într-o piscină etc). Scânteia dragostei mai poate fi aprinsă în mod pur întâmplător și prin activități educative, precum vizita într-o librărie sau participarea în cadrul unui simpozion/ conferințe/ a unui nou curs.

Ce mai au de învățat nativii Bivol single în acest an este faptul că lecțiile trecutului trebuie asumate. Alocați-vă timp ca să reflectați asupra lor și apoi pregătiți-vă mental și sufletește pentru a merge mai departe și a trece la nivelul următor. Chiar dacă nu sunt în mod neapărat în căutarea unei noi relații, este esențial în acest an ca Bivolii să înțeleagă care sunt așteptările lor de la un potențial partener de viață. Astfel, se vor elibera de trecut si vor lăsa loc unor noi începuturi,.

Horoscop chinezesc 2025 CARIERA și VIAȚA PROFESIONALĂ pentru zodia Bivol

Cum spuneam mai sus, anul 2025 este un an al creșterii pentru zodia Bivol, iar această creștere poate fi resimțită cel mai mult în domeniul profesional, care va fi punctul forte al zodiei. Dacă în 2024, nemulțumiți de condițiile de lucru, de recompensele financiare sau copleșiți de prea multă muncă și probleme de familie, unii nativi Bivol vor renunța pentru o perioadă la jobul actual, în 2025, cu forțe proaspete, determinare și putere de muncă reînnoită vor reintra în câmpul muncii cu o energie bună și norocoasă. Astfel, își vor găsi joburi bune cu ușurință, fără să se streseze în acest sens sau să depună eforturi supraomeneșți pentru a obține un anumit job. Pur și simplu sunt aleși pentru că sunt competenți și pentru abilitățile lor deosebite, pe un nativ Bivol te poți baza întotdeauna și va ajunge mai devreme sau mai târziu la excelență…

În 2025, ei sunt care își aleg jobul (și nu invers) și vor simți că sunt în locul potrivit, făcând ceea ce le place și rezonând cu oamenii alături de care lucrează sau colaborează. Au parte de mai multe propuneri de serviciu, bine plătite, de schimbări de job sau de relocari (în altă țară sau în alt oraș) sau chiar de promovări. Acolo unde se duc, nativii Bivol sunt apreciați, respectați și admirați. Cei care activează în domeniul politic și medical pot beneficia cel mai mult profesional de pe urma energiei Șarpelui de Lemn.

Horoscop chinezesc 2025 BANII ȘI FINANȚELE pentru zodia Bivol

Poate că banii nu vin spectaculos înspre voi și nici în sume exorbitante, dar cu siguranță 2025 va fi un an bun financiar pentru nativii Bivol, un an al câștigurilor medii, dar constante. Fluxul banilor va fi unul normal, cu urcușuri și coborâșuri, cu perioade mai modeste din punct de vedere al câștigurilor, dar și cu perioade cu un boom financiar considerabil sau cu perioade în care sursele de venit vor crește.

Nativii antreprenori sau implicați în afaceri vor simți o îmbunătățire financiară și vor intra ușor, ușor pe profit, fapt care le aduce o mândrie enormă căci toate aceste succese sunt meritul muncii și al eforturilor lor. Într-un an precum 2025, al Șarpelui de Lemn, sunt încurajate îndeosebi afacerile de familie. Anumite chestiuni administrative sau care țin de acte oficiale, concesii de teren, contracte etc, se vor rezolva mult mai ușor prin intermediul parteneriatelor sau atunci când cereți o părere avizată sau sfatul unui profesionist.

Horoscop chinezesc 2025 SĂNĂTATEA pentru zodia Bivol

Pentru zodia Bivol, o zodie îndrăgostită de liniște și echilibru, ritmul alert și solicitant al lui 2025 poate părea pe alocuri istovitor așa că este recomandat ca, măcar la câteva luni de muncă, să vă acordați o pauză sau o mini vacanță binemeritată. Energia Șarpelui de Lemn este una subtilă, dar vă va încuraja către vindecare și regenerare fizică și mentală. Excesele de orice natură sunt de evitat pentru Bivoli într-un al Șarpelui, iar adoptarea și implementarea unui stil de viață mai sănătos v-ar putea aduce beneficii enorme, nu doar pentru tonusul și energia voastră, ci și pentru starea de bine generală. 2025 este cel mai bun an pentru a implementa anumite noi obiceiuri de sănătate și mișcare, care vă vor crește rezistența fizică și mentală.

Totodată, încercați să fiți cât mai prezenți în ceea ce faceți pentru a evita micile accidentări domestice către care predispune Șarpele de Lemn și fiți atenți la acele sporturi care vă suprasolicită articulațiile. În primăvara și vara 2025, fiți atenți și cu sănătatea voastră gastrointestinală și consumați doar alimente bine spălate și păstrate în condiții de maximă igienă și temperaturi adecvate anotimpurilor calde.

Foto fr si main: asharkyu /Shutterstock


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri