1 August 2024 publicat în Horoscop 99 share-uri

August abia a început și deja se simte o energie nouă în jurul nostru. August este o lună în care roadele pământului devin mai aromate, iar zilele au o dulceață aparte. Într-o săptămână în care cerul ne trimite mesaje misterioase, astrele se aliniază pentru a ne ghida pașii către destine împlinite. Începutul tranzitului lui Juno, asteroidul căsătoriei și al parteneriatelor, în semnul armonios al Balanței, promite să schimbe radical viețile noastre amoroase și relaționale. Fiecare zodie va resimți vibrațiile acestui tranzit unic, dezvăluind adevăruri profunde și deschizând uși spre noi începuturi.

DESCHIDE PREZENTAREA

Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 5-11 august 2024?

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Zi norocoasă: miercuri, 7 august

Miercuri, Berbecii vor simți o energie revigorantă care le va da forța să își înceapă un nou capitol. Ceva măreț este pe cale să se întâmple și va marca începutul unei perioade de transformare și evoluție personală. Fii pregătită să îți asumi riscuri și să accepți schimbările ce vin în calea ta!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Zi norocoasă: duminică, 11 august

Pentru Tauri, duminica aceasta va fi una de neuitat. O întâlnire aparent întâmplătoare se va dovedi a fi momentul în care vei întâlni persoana pe care o căutai de mult. Această conexiune va fi atât de puternică încât vei simți că destinele voastre au fost întotdeauna legate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: joi, 8 august

Pentru Gemeni, joi aduce oportunități financiare neașteptate. Fii atentă la toate ofertele și propunerile ce apar, deoarece una dintre ele va avea potențialul să îți schimbe viața. Fie că e vorba de o promovare, un proiect nou sau o investiție profitabilă, acest moment va fi decisiv.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Zi norocoasă: duminică, 11 august

Racii vor experimenta joi o transformare spectaculoasă în viața lor amoroasă. Ceva sau cineva va apărea și va schimba complet dinamica relației tale, aducând bucurie și împlinire. Fii deschisă la surprize și lasă-te purtat de valurile pasiunii!

Leu (23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: sâmbătă, 10 august

Leii vor fi în centrul atenției sâmbătă, când cei dragi le vor arăta aprecierea și iubirea lor. Fie că este vorba de o surpriză, un gest frumos sau doar momente speciale petrecute împreună, vei simți că ești înconjurată de afecțiune și admirație.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: luni, 5 august

Fecioarele vor începe săptămâna cu o revelație. Luni, vei avea ocazia să privești viața dintr-o perspectivă complet nouă, poate datorită unei conversații profunde sau a unei descoperiri personale. Această claritate te va ghida spre decizii importante și schimbări pozitive.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Zi norocoasă: duminică, 11 august

Duminica aceasta va fi de neuitat pentru Balanțe. O întâlnire predestinată îți va aduce în cale sufletul pereche, iar conexiunea dintre voi va fi instantanee și profundă. Pregătește-te pentru o poveste de iubire ca în filme!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: vineri, 9 august

Pentru Scorpioni, vineri aduce eliberarea dintr-o povară karmică. O situație care te-a ținut captivă va fi rezolvată, permițându-ți să te simți ușurat și pregătit pentru noi începuturi. Lasă trecutul în urmă și privește cu încredere spre viitor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: marți, 6 august

Marți, Săgetătorii vor vedea cum un conflict ce părea fără soluție se va rezolva în mod neașteptat și favorabil. Pregătește-te să primești vești bune și să celebrezi victoria într-o dispută care părea imposibil de câștigat!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Zi norocoasă: duminică, 11 august

Pentru Capricorni, duminică va fi ziua în care o nouă poveste de dragoste va începe să prindă contur. O persoană specială va intra în viața ta, aducând cu ea promisiunea unei relații profunde și pline de pasiune.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: joi, 8 august

Joi, Vărsătorii vor simți o dorință puternică de a-și extinde orizonturile. Fie că este vorba de învățarea unei noi abilități, explorarea unui hobby sau pur și simplu descoperirea unor noi interese intelectuale, această zi va fi dedicată creșterii personale și explorării.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Zi norocoasă: marți, 6 august

Pentru Pești, marți va fi o zi de introspecție și meditație. Te vei simți atras de activități care îți aduc pacea interioară și te ajută să te reconectezi cu tine însuți. Fii deschis la experiențe spirituale și lasă-ți sufletul să se odihnească și să se reîncarce.

sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri