Eveniment cu răsunet și valoare în cosmos: Jupiter se va afla în Gemeni până în iunie 2025! Cel mai însemnat tranzit astrologic al anului ne va stimula creșterea intelectuală

29 Mai 2024 publicat în Horoscop 29 share-uri

Avem de-a face, fără doar și poate, cu unul dintre cele mai importante tranzite ale anului chiar dacă în acest semn de aer Jupiter nu se simte în mod necesar cel mai confortabil sau cel mai bine. Creștem și ne transformăm în acest an cât am face-o, poate, în 10, într-un mod accelerat și surprinzător chiar și pentru noi. INTELECTUAL și MENTAL mai ales. Descoperind, cunoscând, explorând, rămânând în permanență curioși și cu mintea alertă și ageră, fix așa cum este zodia Gemeni.

Începând cu data de 26 mai, Jupiter, Marele Benefic și planeta norocului, a abundenței și a expansiunii, se va muta din semnul Taurului, unde a stat o bună perioadă de timp, în cel al Gemenilor unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Este un tranzit astrologic despre care merită să vorbim un pic fiindcă aduce o direcție energetică nouă și diferită față de cea cultivată de Jupiter în Taur. Avem de-a face, fără doar și poate, cu unul dintre cele mai importante tranzite ale anului chiar dacă în acest semn de aer Jupiter nu se simte în mod necesar cel mai confortabil sau cel mai bine.

Dacă sub influența lui Jupiter în Taur, ne-am concentrat mai mult asupra ideii de stabilitate și consecvență, iar în centrul preocupărilor noastre s-au aflat finanțele, starea materială și resursele în sine, planurile concrete de cum ne putem crește confortul, chiar începând cu aceste zile vom resimți încet, încet, această schimbare de energie. Atunci când Jupiter se află într-un semn de aer precum este zodia Gemeni, o zodie intelectuală, versatilă, jucăușă, sociabilă și comunicativă, vibrația generală va fi și ea una mult mai dinamică, aflată permanent în mișcare și în schimbare.

Creștem și ne transformăm în acest an cât am face-o în câțiva ani, poate, într-un mod accelerat și surprinzător chiar și pentru noi. Intelectual mai ales. Descoperind, cunoscând, explorând, rămânând în permanență curioși și cu mintea alertă și ageră, fix așa cum este zodia Gemeni.

Încet, dar sigur, ne schimbăm focusul aproape radical, iar intrarea lui Jupiter în Gemeni echivalează cu mutarea accentului asupra tuturor acelor aspecte care sunt guvernate de Gemeni. Cu alte cuvinte, suntem încurajați să ne conectăm mai mult unii cu ceilalți, să învățăm, să ne extindem orizonturile prin toate mijloacele cunoscute, dar mai ales prin cele ale minții.

Foto: Andrea Danti /Shutterstock

De aceea, educația, aprofundarea unor cunoștințe sau acumularea altora noi, învățarea de lucruri noi sau angajarea în studii diferite de cele pe care le-am obținut până acum, călătoriile de scurtă durată care au ca rol îmbogățirea noastră intelectuală și spirituală, oportunitățile care țin de vânzări, transporturi, livrări, comunicare și rețele de comunicare, promovare și cuvânt scris/vorbit, conexiunile autentice sau bazate pe inovație sau pe ieșirea noastră din zona de confort, sunt doar câteva dintre direcțiile în care vom investi în perioada următoare de timp.

Jupiter în Gemeni ne îndeamnă să rămânem deschiși, creativi și versatili în gândire și chiar și față de propriile abilități, să jonglăm mai mult cu explorarea propriilor interese și a ceea ce putem face, să facem tot ce ține de noi pentru a ne dezvolta și a crește intelectual. Cu Jupiter în Gemeni, suntem parcă mai aventuroși din punct de vedere mental, dornici să învățăm mai mult, să ne extindem orizonturile cunoașterii, chiar dacă acest lucru înseamnă schimbarea statu-quo-ului sau detașarea de valorile mai tradiționale și conservatoare.

Zodia Gemeni este și zodia comunicării și a informației guvernată de Mercur, iubește să transmită, să se afle în adunări sau grupuri diverse de oameni, să socializeze sau să facă schimb de informații, de idei și de moduri de gândire chiar și prin intermediul tehnologiei și al social-media.

Prin urmare, ne putem aștepta la o abundență incredibilă a informației sau ca informația să se propage într-un mod fără precedent. Ea va curge pur și simplu în această perioadă și tăvălugul acesta nu poate fi oprit, mai ales că Jupiter realizează un trigon cu Pluto în Vărsător, susținând la rândul său aspectele inovatoare, avangardiste și reformatoare ale modului în care cunoaștem și aflăm.

Informația este extrem de mobilă și poate ajunge acolo unde nici nu bănuim. Suntem invități să discernem dintr-o abundență de cuvinte ceea ce are substanță, ceea ce este autentic și adevărat, ceea ce invită la un dialog comun și la cooperare. Uneori, comunicarea poate fi tacită și are nevoie de mai puține cuvinte, însă de un surplus de simțire. Prin urmare, mesajele care își ating cel mai bine targetul în toată această perioadă sunt cele care reușesc să ajungă la sufletul celuilalt sau cele care comunică într-un mod simplu, asumat, fără multe tertipuri.

Foto: vectorfusionart /Shutterstock

Devine important pentru noi în această perioadă de aproximativ un an și rolul nostru în lumea și colectivitatea înconjurătoare. Unde ne simțim sufletul plin și cel mai bine? Care este acel loc și care sunt acei oameni lângă care ne simțim acasă, lângă care simțim că “aparținem”? Suntem înconjurați de persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu noi și la un nivel vibrațional similar? Care este locul nostru în familia noastră, în cercul nostru de cunoștințe, în societate? Ce putem face pentru a comunica mai bine și mai eficient? Avem curajul de a iniția o afacere locală sau în comunitatea de care aparținem pentru a ne îmbunătăți și înflori propria viață, cât și pe a celorlalți? De fapt, cu Jupiter în Gemeni, ne vom simți cel mai bine atunci când ne simțim pur și simplu.. conectați!

Relația noastră cu ceilalți devine o prioritate pentru noi în acest an plin și un bun prețios și valoros în care merită să investim, iar relațiile cu rudele și cu comunitățile de care aparținem pot căpăta noi dimensiuni. Le putem explora, cultiva sau aprofunda mai mult în această perioadă fiindcă vrem să ne fie bine în spațiul în care ne aflăm, lângă oamenii pe care îi avem, cu sau fără voia noastră, în preajma noastră. Multe oportunități extraordinare în acest an vin tot dinspre acest palier al comunicării, din dezvoltarea capacității noastre de a ne face noi contacte și a aduce mai multă noutate și varietate în viețile noastre.

Mare atenție însă și la aspectele negative ale energiei lui Jupiter în Gemeni! Atunci când este prea multă sau prea puternică, această energie ne poate face să fim indeciși, nestatornici și ușor haotici, să înclinăm către superficialitate și să trecem cu vederea lucrurile profunde și valoroase cu adevărat, să ne disipăm în o mie de direcții, fără capacitatea de a ne canaliza pe una singură sau de a duce la bun sfârșit un ceva pe care l-am început, informația care ne survine să fie prea multă încât să poată fi asimilată sau să ne pierdem pur și simplu pe noi fiindcă am luat asupra noastră mai mult decât am putut duce.

Nu uitați că vă puteți lăsa ghidați de acest element al aerului care face ca totul să vină către noi cu mai multă ușurință, degajat, rămânând în același timp ancorați în ceea ce contează.

Sursa foto fr si main: Imagine de Nanne Tiggelman de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri