23 Mai 2024 publicat în Horoscop 107 share-uri

Spunem „la revedere” zilelor de mai și ne lăsăm îmbrățisați de primele adieri ale vântului cald de vară. Cu Jupiter proaspăt intrat în Gemeni, unde va sta timp de un an, norocul le sure din plin mai multor zodii. Află mai jos care va fi ziua norocoasă a zodiei tale în săptămâna 27 mai-2 iunie 2024.

Berbec: vineri, 31 mai

Vineri poți primi o ofertă neașteptată. Unii Berbeci s-ar putea să-și îmbunătățească viața profesională, în timp ce alții s-ar putea să primească o propunere de la prietenii apropiați să plece pe undeva în vacanță.

Taur: miercuri, 29 mai

Pentru nativii zodiei Taur, ziua de miercuri se anunță a fi cea mau bună din întreaga săptămână. Comunicarea cu superiorii sau cu persoane importante se va desfășura ușor și vor putea să aducă îmbunătățiri considerabile în zonele lor de interes.

Gemeni: luni, 27 mai

Gemenii încep săptămână în forță. Soarele strălucește puternic pe strada lor și sunt încurajați să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Este un timp perfect să-și asume riscuri și să facă schimbările la care au visat.

Rac: marți, 28 mai

Racii se vor simți văzuți în a doua zi a săptămânii. Meritele lor vor fi recunoscute și se vor remarca mai ușor. Cei singuri pot atrage privirile unui potențial partener. Sunt încurajați să iasă mai mult din cochilia lor.

Leu: sâmbătă, 1 iunie

La început de vara, leii strălucesc. Sâmbăta este o zi ideală să se preocupe mai mult de cercul lor de prieteni. Este o idee bună să preia inițiativa și să planifice o întâlnire, o petrecere sau un eveniment.

Fecioară: joi, 30 iunie

Pentru nativii zodiei de pământ se anunță la orizont o mare surpriză. Pot primi o veste bună din punct de vedere financiar sau un cadou din partea unui membru al familiei. De asemenea, dacă au împrumutat bani ii vor primi curând înapoi.

Balanța: duminică, 2 iunie

Pentru Balanțe, cea mai buna zi a săptămânii va fi ziua de duminică. Este o zi în care se vor putea concentra pe propriile nevoi și să elimine din stresul acumulat în ultima perioada. Planurile de vacanță sunt încurajate de astre.

Scorpion: miercuri, 29 mai

Pentru nativii zodiei Scorpion, cea mai bună zi este miercuri. De aceea, sunt sfătuiți să-și păstreze această zi pentru planurile importante. Dacă vor ca anumite lucruri să aibă un succes răsunător, este bine să le înceapă la jumătatea săptămânii.

Săgetător: joi, 30 mai

Pentru Săgetătorii aventuroși, ziua de Joi se anunță plina de activități și energii pozitive. Este o zi neprețuită pentru a se concentra pe pasiunile și hobby-urile lor. Unii dintre aceștia vor primi ghidarea de care simțeau că au nevoie.

Capricorn: luni, 27 mai

Capricornii încep săptămâna cu dreptul. Se simt mai productivi și mai plini de energie. Vor dori să facă cât mai multe și se vor simți de neoprit. Totuși, este important să-și reamintească să ia câte o pauză și să-și acorde atenția necesară.

Vărsător: sâmbătă, 1 iunie

Pentru această zodie de aer, ziua de sâmbăta se anunță o zi perfectă. Toate planurile și gândurile lor se vor alinia exact așa cum au sperat. Unele probleme din trecut își vor găsi rezolvare, în timp ce anumite situații neplăcute vor putea fi evitate cu ușurință.

Pești: duminică, 2 iunie

Ultima zodie din zodiac se va simți cel mai bine in ultima zi a săptămânii. Va fi o zi pe care o vor putea petrece în prezența celor dragi sau într-un refugiu pentru propria lor pace interioară. Gândurile lor vor capăta mai multe claritate și vor putea începe următoarea săptămână mai motivați și mai plini de energie ca niciodată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri