16 Mai 2024 publicat în Horoscop 123 share-uri

Săptămâna aceasta Soarele, Jupiter și Venus intră în Gemeni și ne bucurăm de energiile puternice ale Lunii Pline în Săgetător. Descoperă, mai jos, care va fi ziua cea mai semnificativă pentru tine în perioada 20-26 mai 2024!

Berbec: miercuri, 22 mai

În această zi te poți aștepta la răsturnare de situație. Dacă ai avut parte de neînțelegeri, fie acasă, fie la muncă, acestea se pot rezolva mai ușor azi. Reușești să te apropii mai ușor de cei din jurul tău și chiar să faci legătura mai solidă decât era înainte.

Taur: sâmbătă, 25 mai

În această zi, te simți mult mai motivată să-ți duci la bun sfârșit niște planuri pe care le-ai tot amânat. Este o zi în care productivitatea ta atinge cote maxime. Acțiunile pe care le faci sâmbătă te vor ajuta foarte multe să-ți ușurezi săptămâna ce va veni și să te bucuri de mai mult timp liber.

Gemeni: marți, 21 mai

Negocierile tale vor fi un succes. Energia zilei te încurajează să vorbești deschis despre bani și să ceri mărirea pe care o așteptai. Totodată, s-ar putea să te concentrezi pe administrarea unor fonduri sau conturi de economii.

Rac: joi, 23 mai

Energiile zilei te îndeamnă să fii mai responsabilă și organizată. Ai parte de susținere pe partea profesională și talentele tale sunt recunoscute de către echipa ta. Poți să primești promisiunea unei promovări sau chiar să ai ocazia să coordonezi un nou proiect.

Leu: vineri, 24 mai

Primești mai multă claritate în ceea ce privește câteva frământări interioare pe care le-ai avut în această lună. Unele probleme pe care le-ai avut, în special în sector social, pot primi rezolvări neașteptate. O analiză a ultimelor tale decizii te poate duce pe un drum nou.

Fecioară: luni, 20 mai

Este o zi destul de imprevizibilă, într-un mod pozitiv. Astrele te încurajează să ieși din zona ta de confort și să îmbrățișezi necunoscutul. Nu ezita foarte mult, căci s-ar putea să pierzi anumite oportunități.

Balanță: duminică, 26 mai

Este foarte bine să abordezi finalul lui mai fără prea multe așteptări. Totuși, în această zi, poți primi o veste sau un răspuns pozitiv. De asemenea, poți primi mai multe clarificări cu o anumită situație romantică care s-a terminat brusc în trecut.

Scorpion: miercuri, 22 mai

În această zi, poți să primești mai multe indicații sau semne din partea Universului în legătură cu planurile tale din viitorul apropiat. Poți fi ghidată să începi un nou capitol al vieții tale, de aceea e important să nu opui foarte multă rezistență în fața schimbării.

Săgetător: joi, 23 martie

În această zi, curiozitatea ta este în plină expansiune. Descoperi și înveți lucruri noi. De asemenea, poți cunoaște oameni care vor juca un rol important în viața ta până la finalul verii. De aceea, e important să fii cât se poate de prietenoasă.

Capricorn: luni, 20 mai

Pornești săptămâna în forță și plină de motivație. Energiile acestea se vor propaga pe tot parcursul săptămânii și chiar îți vor influența productivitatea. Luni primești laude pentru tot ceea ce ai realizat la începutul anului. Te vei simți văzută și apreciată.

Vărsător: vineri, 24 mai

Ești încurajată să nu petreci ziua în casă, poți să te intersectezi pe drumul tău cu persoane interesante de care să te simți atrasă. Dacă faci parte dintr-o relație deja, vă puteți bucura de timp romantic în doi, de o ieșire pe seară și un film la cinema.

Pești: marți, 21 mai

Este o zi în care poți afla vești minunate din partea rudelor sau prietenelor dragi. În această zi, planificarea unei vacanțe este încurajată, căci astrele anunță un succes promițător. Este posibil să găsești o ofertă de nerefuzat pentru un sejur la mare.

sursă foto: pixabay. com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri