15 Mai 2024 publicat în Horoscop 65 share-uri

Chiar dacă lecțiile de viață nu le sunt întotdeauna ușoare, nici drumul prea lin, aceste zodii simt întotdeauna că cineva acolo sus le iubește, le protejează și are întotdeaua grijă de ele, reușind astfel să iasă cu fruntea sus și cu inima la fel de frumoasă chiar și din cele mai grele încercări.

Fiecare om de pe această planetă a venit cu o misiune personală, are de învățat, acumulat experiențe și, de multe ori, de transformat suferințele și durerile inerente vieții în bucurie. Fiecare om este iubit de Dumnezeu mai mult, poate, decât ne putem noi imagina sau cuprinde cu mintea, chiar și atunci când nu pare că este așa fiindcă soarta ne este potrivnică. Însă Dumnezeu este întotdeauna alături de noi și ne-a luat pe toți sub aripa sa protectoare.

Cu cât mai mult ne vom apropia de această Iubire infinită (Dumnezeu este iubire) și ne vom îmbunătăți relația cu Divinitatea, cu atât mai mult vom simți binecuvântarea și protecția divină în fiecare secundă a vieții noastre. Dacă ar fi însă să facem un top al celor mai iubite și protejate zodii de Divinitate, nu am ezita să le includem pe următoarele trei…

Chiar dacă lecțiile de viață nu le sunt întotdeauna ușoare, nici drumul prea lin, aceste zodii simt întotdeauna că cineva acolo sus le iubește, le protejează și are întotdeaua grijă de ele, reușind astfel să iasă cu fruntea sus și cu inima la fel de frumoasă chiar și din cele mai grele încercări.

Zodia Vărsător

Se spune că cei mai încercați oameni sunt și cei mai iubiți de Dumnezeu, iar în rândul acestora îl putem include și pe Vărsător. Rebelul zodiacului este, în mod paradoxal, poate și cel mai spiritual semn al zodiacului. Se spune chiar că mulți dintre martirii creștini au aparținut acestei zodii. Despre Vărsător nu putem spune că are întotdeauna un destin liniștit sau neapărat ușor, ci unul plin de provocări și obstacole, însă pe măsură ce își trăiește propriile experiențe, acestea îl transformă în omul extraordinar și complex care este, cu un suflet mare și un intelect atotcuprinzător, care reușește să își transforme spinii vieții în cele mai splendide flori.

Chiar dacă se întâmplă să își piardă direcția, va simți îndrumarea divină în fiecare din momentele dificile ale vieții sale. Întotdeauna, indiferent cât de lipsit de speranță pare totul pe moment, va simți că cineva mai presus îi este alături, ținându-l de mână, oferindu-i susținere și ajutându-l să se ridice. Iar atunci când va simți că nu mai poate, își va încredința grijile și temerile în mâinile lui Dumnezue. Vărsătorul este mult iubit de Divinitate și pe măsură ce înaintează în vârstă, va conștientiza mult mai adânc acest aspect și va căuta diverse forme de a-și aprofunda relația cu divinitatea.

Divinitatea este o prezență reală în viața interioară a Vărsătorului și îi va oferi și anumite haruri, pe care va învăța să le cultive de-a lungul vieții în numele iubirii și al semenilor săi.

Foto: Jacob_09 /Shutterstock

Zodia Taur

Zodia Taur are nevoie de constanțe și stabilitate în jurul său și în inima sa și de aceea îl vom găsi întotdeauna încercând să se apropie de Dumnezeu, căci de aici își extrage puterea, încrederea și credința sa. Relația sa cu Divinitatea este una temeinică și ori de câte ori se simte copleșit, dezrădăcinat, că ceva este prea mult pentru el, Taurul se întoarce la singurul lucru stabil și consecvent din viața sa: Dumnezeu. Taurul știe că Dumnezeu este abundență, este iubire, este aici și acolo alături de el și l-a luat pentru totdeauna sub aripa sa protectoare.

Deși îi place să dețină controlul asupra vieții sale, atunci când ceva nu mai depinde de el, nativul Taur își pune încrederea în forțele superioare divine și știe că acestea acționează întotdeauna în favoarea sa în nenumărate și minunate feluri. Taurul știe că nimic nu este posibil fără Dumnezeu, crede că acesta acționează în minunate modalități și feluri și de aceea încearcă să îi găsească un loc în viața sa în fiecare zi. De multe ori, această zodie se va simți binecuvântată și protejată de Dumnezeu, îndrumată în mod divin către bucurii și mici împliniri deopotrivă materiale și spirituale.

Zodia Pești

Și zodia Pești se numără printre zodiile cu o spiritualitate puternică, care își încredințează viața în mâinile Marelui Creator, lăsându-se călăuzit și protejat de Iubirea divină. De multe ori, nativii Pești sunt flexibili și adaptabili și reușesc în viață destul de ușor, sunt norocoși și au parte ușor de bucuriile lumești, însă știu că sursa fericirii lor este dată mai ales de pronia divină. De aceea, nu vor fi niciodată infatuati în succesul și reușitele lor. În situațiile ce par fără ieșire, nu își pierd speranța și își pun încrederea în Dumnezeu. Vor simți de multe ori intervenția divinității în viețile lor și vor încearca să își arate recunoștința făcând bine la rândul lor.

Deși fac ce ține de ei (sunt competitivi din fire și nu se lasă bătuți), știu că salvarea lor în mijlocul încercărilor vine tot de la Dumnezeu și se vor ruga pentru îndrumare spirituală și înțelepciune. Empatici și cu o intuiție extraordinară de parcă citesc în mințile și în sufletele celorlalți, vor încerca să îi ajute și pe cei mai oropsiți de soartă sau care au poate lecții mai dificile de traversat în această viață.

Foto fr si main: ullision /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri