14 Mai 2024 publicat în Horoscop 95 share-uri

În zilele de 18-21 mai, universul ne face un dar frumos și avem o întâlnire deosebită cu însuși destinul nostru pe care am face bine să nu o ratăm.

În aceste zile, Marte și Nodul Nord realizează o conjuncție cu totul și cu totul specială, în semnul Berbecului, iar acest eveniment ne poate influența anumite aspecte ale vieții noastre și poate chiar declanșa anumite schimbări în destinul nostru.

De fiecare dată când Marte se întâlnește cu Nodul Nord, universul ține să ne amintească de menirea noastră, de rolul nostru pe această planetă, de drumul nostru karmic, de sensul vieții noastre. Ce am făcut sau ce am putea face pentru a împlini sau a deveni ceea ce am fost destinați să fim?

Prin urmare, considerați acest mini tranzit ca pe o alarmă din partea universului de a lua și de a face acțiuni aliniindu-ne la menirea sufletului nostru și la propriu destin, ca pe o perioadă care ne trezește și energizează, amintindu-ne de potențialul nostru extraordinar.

Cu alte cuvinte, suntem somați să ne implicăm intens în propria viață, să ne aventurăm mai mult, să luăm decizii și chiar să facem mici schimbări, dar al căror efect poate fi unul major în viitorul imediat. Ai putea fi chiar uimit ce impact și influență poți avea asupra unui grup de oameni sau persoane cu care împărtășești preocupări, timp sau interese similare.

Chiar dacă acest scurt tranzit nu vine cu instrucțiuni clare de cum am putea să ne împlinim propriul destin, chemarea interioară va fi puternică în fiecare din noi. Un ceva anume este readus la viață în adâncul fiecăruia.

Dacă ceva ne inspiră foarte mult, dacă ne trezim gândindu-ne foarte mult să facem un anumit lucru sau să inițiem un anumit proiect, dacă ne atrage ideea unei anumite călătorii sau a unei colaborări, dacă vedem semne clare că trebuie să urmăm un anumit drum deși fricile nu ne ocolesc nici ele, poate că este cazul că ne urmăm această chemare interioară fără a mai permite altor factori exteriori, care nu țin de noi, să ne dea înapoi.

Cu Marte în conjuncție cu Nodul Nord nu este timp pentru ezitări, iar voința proprie, ambiția, trebuie combinate cu elemente ale destinului personal. Cu această conjuncție a lui Marte și Nodul Nord în Berbec, jonglăm deopotrivă printre oportunități și provocări. Marte ne împinge să acționăm, să nu ezităm, să fim curajoși și asumați, să ne mobilizăm pentru scopul nostru, în timp ce Nodul Nord ne arată direcția în care trebuie să ne îndreptăm sau ce anume trebuie să dezvoltăm cât de curând, fără a mai pregeta prea mult.

Când sunt chemări puternice, acestea țin de destin și trebuie urmate, de data aceasta fără să mai stăm prea mult pe gânduri și să ezităm căci poate ne vorbește chiar vocea intuiției. Este important să răspundem anumitor situații cu anumite decizii sau să luăm acțiuni rapide dacă circumstanțele o cer. Dacă avem ezitări sau suntem indeciși, să nu ezităm să acționăm dintr-un spațiu al inimii, urmându-ne talentele, pasiunile și convingerile. Atunci când ne știm direcția, claritatea va veni și ea ca o consecință firească.

Destinul își joacă cartea vieții sale în aceste zile și putem considera această perioadă drept un bun moment de a face un salt de credință, de a ne ancora în acțiuni care nu pot decât să ne aducă aproape de ceea ce ne dorim. Închidem ochii și pășim înainte, cu convingerea că divinitatea ne protejează și nu ne lasă să cădem.

Nu este un moment de stat de tușă, este un momentul bun de a ne face disponibili pentru a ieși în față, pentru a ne arunca în vâltoarea oportunităților care ni se oferă, pentru a lua acele inițiative care ne aduc aproape de viața pe care o dorim.

Foto fr si main: fran_kie /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri