Eclipsa de lună în Balanță de pe 25 martie are de 10X puterea unei Luni Pline: Schimbări radicale de dinamici în relații, contracte de suflete întrerupte sau reînnodate. Voi v-ați învățat lecția de iubire?

21 Martie 2024 publicat în Horoscop 212 share-uri

Pe 25 martie 2024, un puternic eveniment astral vine să lumineze existențele și să ne ne amintească de calea destinelor noastre și de importanța relațiilor din ele. 25 martie este ziua în care ne bucurăm de prezența pe cer a unei minunate Luni Pline care cade la 5 grade în semnul Balanței, formează o opoziție cu Soarele în Berbec și este totodată și o eclipsă parțială de Lună.

Luna plină în Balanță este un eveniment care poate fi magnific și plin de posibilități, satisfacții și recompense, mai ales că experiențele din care avem de învățat lucruri valoroase nu vor lipsi deloc deși în unele puncte cheie și momente ale lunii ne poate fi greu să vedem lecția generală sau să avem privirea de ansamblu asupra unei situații.

Conștientizarea acută a faptului că un ceva anume important pentru noi lipsește din viață noastră sau din relația noastră poate atrage după sine o criză relațională în această perioadă. Relațiile și conexiunile sunt puse sub lupă sub acest aspect de Lună plină și Eclipsa de lună și unele dinamici relaționale în această perioadă pot fi pline de provocări și transformate radical, însă este important să privim dincolo de persoane și să vedem ce rol au acestea în viața noastră, ce ne arată că trebuie să învățăm, să vedem și să vindecăm în noi înșine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Poate că vom avea tendința de a învinovăți, de a critica, de a reproșa fiindcă noi ne simțim nefericiți, uitând însă că relația cu ceilalți este de multe ori o reflexie a relației cu noi înșine. Mai trebuie să spunem și că pentru unele relații sau conexiuni instabile sau nesănătoase, această Eclipsă de lună poate însemna un sfârșit, o ruptură a unei relații, o încheiere sau un reevaluare totală a modului în care te simți în ea. Luna plină în Balanță se află în conjuncție cu Nodul Sud Lunar în Balanță, aspect extrem de important de menționat și care, deși imprevizibil și haotic, poate reprezenta un extraordinar catalizator al schimbărilor pozitive.

Foto: danymages /Shutterstock

În consecință, se închid unele cicluri relaționale (cu sau fără voia noastră), fără a fi neapărat noi cei care le inițiem, care nu sunt aliniate cu idealurile și viziunile noastre sau cu ritmul nostru de a fi și de a simți, lăsând loc pentru ceva mai sincer și mai autentic pentru ființa noastră. Luna plină în Balanță de pe 25 martie poate aduce cu sine unele vești care nu ne sunt tocmai pe plac sau situații/evenimente care ne dau lumea peste cap, dar universul ne realiniază circumstanțele pentru ne determina să evoluăm. Avem nevoie de ceilalți în viețile noastre în aceeași măsură în care avem nevoie de noi înșine.

Pentru unii dintre noi, această energie puternică poate fi resimțită sub forma unei împuterniciri și constientizari depline a ceea ce se întâmplă în noi înșine, ceea ce va atrage la rândul sau în imediata noastră apropiere și realitate un pic de haos, dar și acțiuni. Aceste acțiuni, deși par dramatice, de neînțeles, pline de încărcătură emoțională amplificată, reprezintă primii pași către completarea acelor lipsuri sau goluri de care vorbeam. Pentru alții, revelațiile Eclipsei de lună se pot manifesta sub forma eliberării sau a detașării de patternuri din trecut, de tipare relaționale perpetuate sau de traume transgeneraționale preluate și care nu ne aparțin neapărat, dar care ne-au blocat împlinirea relațională în prezent. Pe măsură ce ne detașăm de modelele noastre relaționale, conștientizăm că pentru a avea experiențe diferite este necesar ca noi să ne schimbăm și să ne updatăm emoțional și spiritual.

Avem de-a face așadar cu cea de-a treia eclipsă dintr-un șir lung de eclipse care au loc pe axa Berbec – Balanță începând cu 20 aprilie 2023 și care se vor încheia pe data de 29 martie 2025. Atunci când avem de-a face cu o Lună plină și cu Eclipsa de lună în același timp, putem vorbi de o multiplicare de până la 10 ori a energiei și puterii acestei Luni.

Semnele zodiacale activate de această lunatie sunt Berbecul și Balanța astfel că devine important să găsim o cale de mijloc, un echilibru între “eu” și “tu”/ “ceilalți”, între autonomie și individualitate și a împărtăși cu ceilalți, între nevoia de a ne ocupa de propriile nevoi, dar în același timp și a acorda atenție nevoilor celorlalți. Dacă reușim să intrăm în contact cu nevoile autentice ale propriei ființe, cu siguranță vom crea și conexiuni mai profunde cu ceilalți. Dacă ne place cine suntem sau cine am devenit într-o anumită relație, iar nevoile emoționale ne sunt onorate, cu siguranță suntem în relația potrivită.

Având în vedere că vorbim de polaritatea Berbec –Balanță în ceea ce privește acest eveniment, ne este oferit un reminder cosmic de a ne uita bine care ne sunt nevoile și dorințele în aspectele guvernate de Berbec și Balanță, de a relaționa mai sănătos cu ceilalți, de a căuta să aducem echilibrul chiar și în acele aspecte ale vieții noastre unde acesta pare că lipsește. O eclipsă de lună nu este neapărat blândă și ne poate zdruncina un pic lumea interioară și exterioară, dar scopul ei este să ne reconfigureze lumea astfel încât să o așeze pe alți parametri mai potriviți pentru noi.

De aceea, în preajma acestui eveniment (chiar cu zile înainte sau după el), pot ieși la lumină anumite nemulțumiri care stăteau ascunse într-un colț de suflet. Dar aceeași eclipsă de lună ne împinge să ne învățăm lecțiile, să rezolvăm problemele care ne macină sau blochează și să mergem mai departe cu lecțiile însușite și asumate.

Zodiile care vor fi în cel mai mare procent influențate de fenomenul de Lună Plină în Balanță sunt cele cu planetele personale plasate în astrogramă natală la 10 grade în semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Foto fr si main: Mia Stendal /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri