În ziua de 10 Martie avem parte de un super spectacol ceresc - Super Luna Nouă în Pești – Credința poate muta munții din loc în această perioadă! Se deschide un nou capitol pentru noi posibilități și dorințe îndeplinite

7 Martie 2024 publicat în Horoscop 1438 share-uri

Pe 10 martie, ora 11 (ora României), spectacolul cerului este încununat de o Super Lună Nouă, aflată mai aproape de Pământ, ceea ce înseamnă că energia sa va fi puternic intensificată. Este a doua super Lună Nouă dintr-o serie de astfel de evenimente pe care le vom retrăi în perioada următoare și prima Lună Nouă a primăverii astronomice, ceea ce ne dezvăluie multe despre potențialul său fabulos.

Din perspectivă astrologică, vorbim de o Lună Nouă care cade la 20 de grade în semnul Peștilor, iar direcțiile energetice pe care ni le trasează în zilele de dinainte și de după acest eveniment vor fi influențate de această energie creativă și intuitivă pe care ne-o insuflă zodia Peștilor.

Conform site-ului de astrologie https://cafeastrology.com, zodiile care vor resimți în cel mai mare grad influența acestei lunații sunt cu precădere zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești), care au planete personale și aspecte situate în astrograma natală la aproximativ 16-24 de grade.

Luna Nouă în Pești de pe 10 martie ne invită să ne conectăm la o frecvență energetică care dizolvă limitele, încurajându-ne astfel să accedem la conștiința colectivă și la un grad mai înalt al intuiției. Această lunație superbă în Pești aduce în prim plan și teme care țin de vindecare, ne îndeamnă să ne exersăm compasiunea și gradul de înțelegere a celorlalți, dar și să ne privim pe noi înșine cu mai multă toleranță și îngăduire, îmbrățișându-ne așa cum suntem. Suntem îndemnați să avem grijă de bunăstarea noastră emoțională, să lăsăm puterea vindecătoare a iubirii să ne umple și să ne hrănească sufletele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Totodată, sub influența Lunii Noi în Pești, suntem plini de inspirație și de idei și tot ceea ce ne imaginăm și îl aliniem la sufletul nostru cu intenție bună are potențial de a se manifesta și în realitate. Trebuie să vă spunem că este în același timp unul dintre cele mai favorabile momente astrologice ale anului pentru a ne exersa mai mult acest foc al creativității care există, într-o formă sau alta, în fiecare din noi.

Foto: Tekla Pototska /Shutterstock

Deși această Lună Nouă în Pești ne îndeamnă să întreprindem acțiuni creative, nu este cazul să ne pierdem în detalii sau să încercăm să ne controlăm circumstanțele. Este important să rămânem flexibili și deschiși, să luăm lucrurile așa cum vin și să ne lăsăm pur și simplu purtați de val (și de inimă), având încredere în intuiția noastră pe măsură ce trăim prezentul cu evenimentele sale.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Luna Nouă în Pești de pe 10 martie este și despre a avea încredere și credință că totul va fi bine, că totul este perfect cu micile sale “imperfecțiuni” și că ne putem schimba viețile dacă ne dorim acest lucru fiindcă avem de partea noastră sprijinul necondiționat al universului. Viața nu ni se întâmplă pur și simplu, ci suntem niște mici co-creatori ai propriei realități și trebuie să ne adaptăm ritmul propriu la dansul cosmic al universului, acesta este mesajul acestei Luni Noi în Pești.

Prin urmare, sub aspectul acestei lunații speciale a lunii martie, credința poate muta efectiv munții din loc sau ne poate apropia mai mult pe noi de divinitate, ceea ce va deschide noi posibilități și soluții pentru noi, iar vizualizările, rugăciunile și afirmațiile făcute în această perioadă au mare putere. Trebuie să înțelegem și să acceptăm că totul este interconectat. Atâta timp cât în timpul manifestărilor noastre gândim, simțim și CREDEAM că ceea ce ne dorim este deja al nostru, are și cel mai mare potențial de a se îndeplini.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Pe de altă parte, Neptun (planeta guvernatoare a ultimei zodii din horoscop) se va afla și el în Pești în această perioadă, alături de Saturn (cunoscut și drept Patronul karmei și relaționat cu timpul și ideea de responsabilitate), ceea ce înseamnă că suntem puși față în față cu realitatea. Pe măsură ce se va îndepărta de Saturn, Luna Nouă se va apropia mai mult de Neptun.

Ce este iluzie și ce este adevărat din ceea ce ni se înfățișează în fața ochilor? Ne ascultăm cu adevărat chemarea sufletului sau facem compromisuri care, de fapt, ne îndepărtează de la calea noastră? Ne conștientizăm visurile, dar ne ancorăm și la latura practică a acestora? Sunt aliniate intențiile noastre la dorințele noastre cele mai adânci? Ne aplecăm atenția, resursele și acțiunile pragmatice către îndeplinirea visurilor noastre? A atunci când avem responsabilitățile noastre în minte, avem și credința că le putem duce până la capăt?

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând
Foto: Pixel-Shot /Shutterstock

Totodată, mai trebuie să menționăm și aspectul pe care Luna Nouă în Pești îl creează cu Uranus în Taur. Energia lui Uranus nu este întotdeauna ușor de gestionat, însă este importantă fiindcă ne ajută să spargem anumite tipare de compartament sau de gândire și să ne îndepărtăm de anumite patternuri care ne împiedică evoluția, expansiunea și transformarea noastră spirituală. În această perioadă, unele transformări pot avea loc prin intermediul anumitor revelații

Același Uranus, aspectat de Luna Nouă în Pești, este posibil și să ne pună față în față cu anumite adevăruri nu tocmai confortabile ale existenței noastre. Infruntarea acestora, chiar dacă pe alocuri dureroasă, ne poate ajuta să ne îndepărtăm de trecut, să mergem înainte și chiar să deschidem poarta unor noi posibilități de viață pentru noi. Cu alte cuvinte, cu un pic de curaj, ambiție și determinare, avem toate șansele să ne depășim unele bariere sau limite și să ne găsim împlinirea și în acele domenii ale vieții noastre care păreau în stand-by sau în care ne simțeam nefericiți.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

O Lună Nouă cu folos și noi posibilități de fericire, dragilor!

Foto fr si main: Jozef Klopacka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri