PORTALUL DIVIN 3:3 se deschide pe 3 martie, una dintre cele mai puternice zile ale primăverii: Aliniere la energia miraculoasă a abundenței. Atenție la semnele din partea universului!

29 Februarie 2024 publicat în Horoscop 37 share-uri

Portalul 3:3 care se deschide pe 3 martie este un frumos cadou din partea universului și un prilej minunat de a ne alinia la abundența divină și la oportunitățile care apar și se întețesc în această zi pentru noi toți. Vibrația întregii planete este mai înaltă în preajma acestui portal și putem vorbi chiar de mici momente care par magice sau miraculoase din perspectiva umană.

Se spune chiar că, având loc în anotimpul primăverii, în cea de-a treia lună a anului 2024 și prima lună a primăverii, portalul 33 se îngemănează totodată și cu energia unui nou început și a unei renașteri spirituale totale.

De aceea, în această zi magică ni se poate oferi șansa de a ne rectifica sau reseta destinul într-un mod benefic, de a ne detașa de acele umbre ale trecutului care ne blochează condiția sau ne țin captivi într-un spațiu neutru, în care nu permitem transformărilor să se desfășoare și să ne conducă către nivelul următor al potențialului nostru. Totodată, portalul 33 ne facilitează accesul la un nivel de conștiință mai înalt și la informații care, poate, nu sunt la îndemâna tuturor și ne parvin prin diverse căi subtile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Prin urmare, orice acțiuni întreprindem în preajma portalului 33, dacă sunt dublate de intenții și dorințe autentice și pozitive, clare, sunt puternic sprijinite de univers și vor găsi calea să se și manifeste în realitate. Portalul de pe 3.03 este un portal care stă sub semnul energiei duble a cifrei 3. 3 este considerat la rândul său un număr divin, un număr al expansiunii și al perfecțiunii, poate chiar cel mai puternic număr în numerologie. 3 ne amintește de latura noastră divină și spirituală, de datoria noastră de a ne conecta la viața această de pe Pământ, de a ne bucura de prezent și material, dar și a ne onora în același timp nevoile spirituale reale.

Foto: Mia Stendal /Shutterstock

Puterea portalului 3:3 invocă totodată și energia vindecării care este puternic intensificată în jurul zilei de 3 martie, făcându-ne să ne conștientizăm mai bine durerile fizice și sufletești, să găsim ajutorul necesar pentru a ne vindeca sau ameliora unele afecțiuni sau pentru a ne conștientiza și diminua rănile noastre emoționale.

De aceea, portalul 3:3 ne ajută sufletul să evolueze într-un ritm mai accelerat decât în mod normal și creează prilejuri pentru ca transformarea și dezvoltarea spirituală profundă să aibă loc. 3 conține un simbolism puternic și multe lucruri bune parvin sub această formulă a trinității, de 3. El vorbește despre unitatea deplină (sfânta Treime, 3 sunt ciclurile vieții: naștere, viață, moarte, conexiunea totală dintre minte, trup și suflet, 3 sunt dimensiunile timpului: trecut, prezent și viitor și trei sunt dimensiunile oricărui lucru de pe Pământ: început, mijloc și sfârșit).

La un nivel subtil, acest portal puternic 3:3 poate fi ca un promotor pentru declanșarea anumitor evenimente pozitive care să stârnească la rândul lor sentimente înalte în noi, transformări incredibile sau schimbări ale unor situații care păreau fără ieșire, tranziții accelerate către manifestarea a ceea ce ne dorim.

Totodată, atunci când ne referim la secvența 3:3 vorbim și despre o energie a compasiunii și a inspirației, despre curaj, determinare și loialitate, dar și despre posibilitatea de a atrage binecuvântările în viața noastră. 33 este considerat și un număr maestru, cu o vibrație armonioasă și care înmagazinează ideea de unitate, de sprijin și întraajutorare a celorlalți. Astfel, suntem îndemnați de univers să ne cultivăm și mai adânc simțul responsabilității față de noi înșine și față de ceilalți, să ne ajutăm acolo unde putem pentru a întinde o mână de ajutor și celor care sunt în nevoie.

Dacă percepem secvența 33 dintr-un alt punct de vedere, ca pe un număr maestru, vom constata că este formată din combinația a altor două numere maestre: 11 și 22, ceea ce vorbește despre cât de puternic poate fi 33 în materie de experiențe revelatorii, visuri profetice, intuiții extraordinare, despre cât de multe ne poate revela dacă ne deschidem ochii sufletului mai mult. De asemenea, să nu uităm nici de latura divină a secvenței numerice 33, pe care, de asemenea, o întâlnim frecvent în Biblie și învățăturile creștine. Iisus a trăit 33 de ani, domnia regelui David a fost de 33 de ani, în primul capitol al Genezei numele lui Dumnezeu este pomenit de 33 de ori.

Portalul 33 va fi aici ca să ne amintească că nu suntem singuri pe drumul nostru, că suntem îndrumați și sprijiniți de univers astfel încât să ne aliniem cu adevărata cale a destinului nostru. Vom primi chiar semne în această direcție, unele cu adevărat uimitoare, coincidențe incredibile, iar altele vor ajunge la noi prin intermediul celor din jurul nostru.

Să nu vă mire dacă veți primi o soluție pentru o frământare sau problemă mai veche prin intermediul unui apropiat, un cadou special cu o semnificație aparte sau chiar o formă de ajutor într-un moment în care aveați cu adevărat nevoie de el, considerându-l aproape providențial. Portalul 33 este aici pentru a ne ghida, pentru a ajuta să ne însușim și să învățăm unele lecții, pentru a ne lumina drumul și a ne hrăni sufletul cu o energie pozitivă.

Foto fr si main: Alexander Beker /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri