Pe 22 februarie se deschide PORTALUL divin 222: Deschideți ochii sufletului și îndrăzniți să visați măreț! Se activează Forța de manifestare a universului

15 Februarie 2024 publicat în Horoscop 1904 share-uri

Portalul 222 este considerat a fi o puternică poartă a manifestării dorințelor noastre, unul din acele momente speciale și unice ale universului care au loc pentru ca noi să ne trăim visurile cu ochii și în care energiile cosmice sunt mai puternice ca niciodată.

Luna februarie este una dintre cele mai puternice luni ale anului din punct de vedere energetic, o lună aproape magică, conținând în amprenta sa energetică nu doar vibrația iubirii, dar și vibrația cosmică a două dintre cele mai intense portaluri ale anului, portaluri care se deschid de două ori în această lună (o dată pe 2.02.2024 și a doua oară pe 22.02.2024). Dacă tocmai am ieșit din primul portal 222 al lunii, ne pregătim pentru a ne ancora în cel de-al doilea, ultimul care închide acest ciclu cosmic și care tinde să ne conecteze cu eul nostru cel mai înalt. Portalul 222 este considerat a fi o puternică poartă a manifestării dorințelor noastre, unul din acele momente speciale și unice ale universului care au loc pentru ca noi să ne trăim visurile cu ochii și în care energiile cosmice sunt mai puternice ca niciodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

O minunată și magică horă formată din cifre 2 se mișcă într-un ritm dansant pentru noi și am face bine să ne prindem în harul ei divin, să ne vindecăm inimile și să ne reconfiguram destinul pe niște parametri mai luminoși, chiar dacă acest lucru poate însemna totodată schimbare, transformare, ardere (consum) și înălțare (ascensiune). Dacă ne deschidem sufletele în preajma acestei zile, am putea chiar primi unele revelații și constientizari fără precedent sau ne putem facilita accesul către un nivel mai înalt al conștiinței. Totodată, mulți dintre noi pot trece în preajma acestei zile printr-un proces complex de trezire și evoluție spirituală. Nu vă speriați, ci fiți atenți la ceea ce aveți de făcut pe viitor pentru a atrage în viețile voastre ce vă este de folos.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Astfel, ziua de 22 februarie prin semnificația sa numerologică puternică (20.02 =222, iar 222 este considerat a fi o secvență angelică sau de origine divină) este percepută ca fiind una dintre cele mai norocoase zile ale anului și de aceea ar fi bine să ne concentrăm serios și cu intenții asumate asupra modului în care am putea realmente să ne îmbunătățim viețile și să mergem departe, să ajungem departe, să ne atingem potențialul.... Prin această poartă cosmică temporară care se deschide în preajma zilei de 22 februarie se activează o parte din forța uriașă a universului.

Foto: Teo Tarras /Shutterstock

Nu ezitați să vă folosiți de vizualizări și afirmații în această perioadă pentru a atrage în experiențele voastre relația la care visați sau partenerul care vi se potrivește și concentrați-vă pe iubirea de sine, dar și pe ritualuri de autovindecare. Se spune că miracole mici și mari sunt posibile în această zi atâta timp cât credem în ele și înăuntrul nostru suntem aliniați la dorința noastră.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ghid pentru alegerea mobilierului interior MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Dacă luăm pe segmente ziua de 22.02, vom vedea că este compusă din cifra 2 și din secvența 22, considerată la rândul său ca fiind un număr maestru care pune în joc o extraordinară capacitate de autodisciplină și un simt practic ascuțit, dar care în același timp ne invită să ne transpunem ideile, viziunile și sentimentele noastre din tărâmul spiritual într-un plan terestru. 2 are tendința de a rămâne blocat în stagnare și pasivitate, de a se pierde în propriile visuri uneori prin ruminație și supranalizare, însă numărul maestru 22 aduce pozitivitate, creativitate, implementare și un puternic spirit proactiv. Totodată, prin alăturarea a trei cifre de 2 care îl compun, 222 vorbește despre perfecțiunea către care tindem cu toții și despre posibilitatea de succes extraordinar care poate apărea atunci când devenim un întreg cu ceilalți, când cooperăm cu aceștia pentru a găsi soluții și a implementa concepte, structuri și acțiuni.

Așadar, în preajma acestui portal, închideți ochii preț de o secundă, întoarceți-vă către voi înșivă și către ceea ce își dorește sufletul vostru și îndrăzniți să visați. Cu cât suntem mai mult aliniați la dorințele noastre în această perioadă, cu atât mai mult cresc șansele cs acestea să devină realitate și să ne trăim visurile cu ochii. Puterea angelică a secvenței 222 ne întinde și o mână de ajutor, facilitându-ne accesul la ieșirea din blocaje karmică, susținându-ne în a ne curăța karma și a o reclădi de la 0 în multe cazuri astfel încât să fim în consonanță cu aliniamentul cosmic, dar și cu vindecarea noastră totală, la nivel emoțional și spiritual.

Totodată, secvența divină 222 vorbește și despre sincronizarea divină astfel că, în cazul în care vedeți sau primiți astăzi semne de la univers sau ghizii voștri spirituali înseamnă că sunteți călăuziți pe drumul care servește cel mai bine scopului vieții voastre. La polul opus, în aspectele sale de umbră ale secvenței 222, dacă simțiți că nu sunteți pe drumul cel bun și nimic nu vă merge bine, este recomandat să aveți în vedere cooperarea cu alții, răbdarea și acțiunea. De asemenea, încercați să vă aliniați la adevărul ființei voastre, să fiți ceea ce sunteți cu adevărat fără teama că nu veți fi acceptați, și deschideți-vă către noi posibilitățile arătând mai multă flexibilitate și mai multă deschidere. Atunci când trăim în pace cu noi și ne acceptăm destinul, fără a mai lupta împotriva lui, înțelegând că facem parte dintr-un plan mult mai mare decât ni-l putem imagina, îl si putem transforma.

Numărul 2 conține vibrația dualității, este despre cooperare, parteneriate și vindecare, despre construcție și reconstrucție, ne inspiră să facem alegeri în acord cu scânteia divină din noi, vorbește deopotrivă despre separare sau despre unitate, despre puterea echilibrului și a păcii, despre latura noastră umană și despre latura noastră spirituală, dar în același timp ne conectează și la momentul prezent. 2 este puternic ancorat în “ACUM” și ne îndeamnă să ne detașăm de trecutul nostru, dar și de viitor. Da, trecutul face parte din noi, iar viitorul ni-l putem construi cum ni-l dorim, dar a trăi în prezent și în aliniere cu noi înșine ne poate propulsa nu doar într-o armonie deplină, ci și în totalitatea potențialului nostru de a manifesta ceea ce ne dorim.

Portalul 222 ne oferă o posibilitate minunată de manifestare și de vindecare, iar unele voci din lumea spirituală îl percep ca pe un prilej cosmic de activare a ADN-ului galactic pentru semințele stelare. Spiritele cosmice și ființele angelice sunt alături de noi în aceste zile pentru a ne ghida în a ne accesa abilitățile noastre înnăscute și înțelepciunea interioară astfel încât să ne manifestăm cele mai adânci dorințe ale sufletului și să navigăm cu fruntea sus printre obstacolele și dificultățile inerente ale vieții.

Foto fr si main: Vadim Sadovski /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri