12 Decembrie 2023 publicat în Horoscop 2 share-uri

Se spune că noaptea Solstițiului de Iarnă este magică, în care Cerurile se deschid, lăsând lumina, bucuria și fericirea să coboare. Este o perioadă absolut specială pentru sufletele noastre, când ne putem accesa puterile interioare și ne putem conecta la esența noastră divină. Iată ce vești minunate ne aduce Horoscopul pentru 22 Decembrie 2023, când va avea loc Solstițiul de iarnă.

Horoscop zodia Balanță

Acest eveniment astral îți aduce oportunitatea de a te odihni, de a te bucura de prezența celor dragi, de a crea lucruri frumoase pentru tine și cei pe care îi iubești. Dar mai presus de toate este timpul să te reconectezi cu prorpia ființă, să îți hrănești sufletul și să te regăsești după un an atât de răvășitor.

Meditația poate spori energiile Solstițiului de Iarnă, așadar ia-ți timp pentru tine și eliberează-te de griji și tot ceea ce este negativ în viața ta.

Horoscop zodia Scorpion

Energiile Solstițiului te îndeamnă să îndrăznești! Ieși din zona ta de confort, pentru că dincolo de ea îți trăiești viața. Îndrăznește să faci tot ceea ce ți-ai dori sau ce ți-ai propus.

Poate ai visat cu ochii deschiși, dar acum este momentul să pui totul în practică. Fii tu însăți, ai curajul să spui ce simți și urmează-ți visurile adevărate, cele care te definesc, cere despre care simți că te întregesc, că te ajută să evoluezi.

Lasă la o parte tot ceea ce te ținea în loc și permite acestei energii noi să te ghideze mai departe.

Horoscop zodia Săgetător

Este posibil ca în această perioadă să ai parte de începuturi neașteptate. Privește totul cu optimist, iar spiritul tău liber, curios și explorator te va ajuta să te îndrepți în direcția bună.

Se activează o perioadă minunată în viața ta, dinamică și plină de energie, noutate și bucurie.

Solstițiul de Iarnă funcționează ca un portal pentru tine, care deschide poarta bucuriei, iubirii și împlinirii.

Image by Linnaea Mallette from Pixabay

Horoscop zodia Capricorn

Pentru tine, acest Solstițiu de Iarnă coincide și cu intrarea Soarelui în zodia ta. Am putea spune că te bucuri de un impact dublu al acestor minunate energii astrale.

Vei comunica excelent cu cei din jur și ai șansa să rezolvi multe probleme, neînțelegeri sau să te bucuri de împăcări ca în povești. Poate că deja îți faci planuri pentru anul viitor, dar este timpul să faci loc mai mult iubirii în viața ta.

Partenerul de viață te poate surprinde într-un mod foarte plăcut și poți avea parte de experiențe de neuitat alături de acesta și/sau de prieteni. Chiar dacă familia va ocupa un loc secund pentru tine privind activitățile din această perioadă, totuși reprezintă oaza ta de încredere și regenrare energetică.

Horoscop zodia Vărsător

Solstițiul de Iarnă vine cu pace și armonie în viața ta. Poate că până acum ai alergat ca într-un maraton să reușești să duci la capăt toate responsabilitățile, dar acum o mare parte dintre acestea se rezolva ca prin minune. Acum ai timp pentru tine, ai timp de sufletul tău și de tot ceea ce îți aduce bucurie sinceră, pace și echilibru interior.

Lasă grijile de-o parte și savurează această pauză din viața ta, pe care o meriți din plin.

Rămâi alături de oamenii dragi, de cei care îți fac viața mai frumoasă, de cei care îți dăruiesc iubire, încredere, ajutor.

Horoscop zodia Pești

Chiar dacă ritmul tău de viață rămâne destul de activ, energiile acestui eveniment astral te ajută să schimbi optica asupra lucrurilor importante din viața ta.

În loc să te tot grăbești să ajungi cu toate la destinație, înveți acum mai degrabă să te bucuri de călătorie. Este un drum frumos, presărat cu tot felul de activități mărunte, dar care fac ca totul să fie mai frumos. Astrele ne spun că te așteaptă vești minunate în iarna aceasta.

Image by Gerd Altmann from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri