HOROSCOP Luna Nouă în Săgetător pe 13 Decembrie: lăsăm Lumina sufletului nostru să ne arate calea și primim ca Dar Divin împlinirea dorințelor profunde

5 Decembrie 2023 publicat în Horoscop 431 share-uri

Pe 13 Decembrie 2023 avem ocazia să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care Luna Nouă în Săgetător ni le va aduce. Este timpul să avem curajul să spunem ce simțim, să îndrăznim să facem un pas în față către împlinirea visurilor noastre profunde, este momentul să privim cu sinceritate în interiorul nostru și să ne abordăm cu blândețe și responsabilitate rănile care ne blochează evoluția. Iată ce energii ne aduce Luna Nouă în Săgetător din 13 Decembrie 2023 și cum va influența acest eveniment astrologic fiecare zodie în parte.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pentru Tauri, această perioadă aduce oportunități de auto-descoperire profundă și de transformare interioară. Ei sunt încurajați să-și elibereze teama de schimbare și să se deschidă către noi perspective și idei.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna Nouă în Săgetător poate aduce Gemenilor momente de autocunoaștere și reflectare asupra credințelor și valorilor lor. Este un timp favorabil pentru a căuta înțelegerea filosofică și pentru a-și clarifica viziunea asupra lumii.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pentru Racii care sunt mai orientați spre intuiție și emoție, această perioadă poate aduce o oportunitate de eliberare a fricilor interioare și de conectare cu înțelepciunea interioară. Ei sunt încurajați să-și urmeze intuiția și să-și elibereze trăirile profunde.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru Leii curajoși și plini de încredere, Luna Nouă în Săgetător poate aduce oportunități de autocunoaștere și reflecție asupra direcției lor personale. Este un moment propice pentru a-și manifesta creativitatea și pentru a-și transforma ideile în realitate.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pentru Fecioarele practice și atente la detalii, această perioadă poate aduce oportunități de transformare interioară și eliberare de constrângeri. Ei sunt încurajați să-și urmeze intuiția și să-și extindă orizonturile mentale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanțe, acest eveniment astrologic aduce un impuls în domeniul relațiilor și al echilibrului interior. Această aliniere îi îndeamnă pe cei născuți sub semnul Balanței să examineze mai atent parteneriatele lor și să caute armonia interioară. Este o perioadă în care Balanța poate explora aspecte adânci ale relațiilor și să aducă echilibrul în viața lor afectivă și spirituală.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, influența Lunii Negre în Săgetător se reflectă în sfera transformării personale și a misterului interior. Această aliniere îi îndeamnă pe Scorpioni să sape mai adânc în aspectele ascunse ale sinelui, explorând secretele și motivele lor profunde. Este un moment potrivit pentru Scorpioni să abordeze schimbările personale cu curaj și să dezvăluie laturi necunoscute ale personalității lor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru aventurosul Săgetător, Luna Nouă în propria lor zodie adaugă o notă suplimentară de introspecție și căutare a sensului. Aceasta îi îndeamnă pe Săgetători să-și exploreze propriile vise și aspirații, să-și clarifice convingerile filozofice și să se avânte în căutarea unei înțelegeri mai profunde a propriei lor călătorii spirituale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce îi privește pe Capricorni, Luna Nouă în Săgetător aduce influențe în domeniul carierei și al responsabilităților. Energiile astrale îi determină pe Capricorni să-și examineze mai atent obiectivele profesionale, să exploreze posibilități noi și să-și asume riscuri calculate. Este un moment propice pentru Capricorni să-și redefinească direcția în carieră și să-și asume schimbări benefice în planurile lor profesionale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acest eveniment astral le aduce Vărsătorilor o focusare asupra conexiunilor sociale și a viziunilor de viitor și îi împinge pe Vărsători să exploreze noi relații, să-și extindă cercul social și să-și clarifice idealurile. Este un moment în care Vărsătorii pot găsi inspirație în comunitate și își pot canaliza energia creativă în proiecte care susțin schimbarea și progresul atât al lor, cât și al celorlalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lunii Nouă în Săgetător pătrunde în domeniul spiritualității și al conexiunii cu lumea interioară, astfel că Peștii vor avea tendința să se retragă în lumea lor interioară, să exploreze visele și intuițiile lor și să-și aprofundeze conexiunea cu divinitatea. Este timpul ca Peștii să-și cultive înțelegerea subtilă a energiilor spirituale și să se dedice unui proces mai profund de autodescoperire.

Sursa foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri