Horoscopul DRAGOSTEI 2024 FECIOARĂ: dragostea adevărată învinge orice obstacol – este timpul adevărului și al vindecării emoționale

26 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 253 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2024 aduce zodiei Fecioară energie pozitivă, putere de decizie și acțiune, claritate, echilibru și vindecare emoțională. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru zodia Fecioară în planul sentimental, pe tot parcursul anului 2024.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Fecioară: previziuni astrologice generale

Anul 2024 începe energic pentru nativii Fecioară, căci astrele au un singur scop în prima jumătate a acestui an: să aducă adevărul la lumină.

Așadar dacă unele relații nu se bazau pe dragoste adevărată, acum legătura dintre parteneri se va destrăma pas cu pas, până la despărțire. Uneori chiar Fecioarele pot face primul pas, alteori vor suferi la început, ca mai târziu să constate că a fost cea mai bună cale.

Alți nativi pot începe să rezolve fisurile din relație, acele zone delicate care au rămas neabordate o vreme mai lungă.

La polul opus, cei care nu au avut curajul să facă primul pas în dragoste, acum îl vor face.

În tot cazul, dragostea își caută adevărata față în prima jumătate a anului 2024, iar Fecioarele vor simți din plin aceste influențe astrale.

În a doua jumătate a anului acțiunile Fecioarelor se vor concentra pe calitatea relațiilor pe care le au cu cei din jur și vor încerca să aibă o viață socială mai bogată. Vor ieși mai des din casă, vor cunoaște noi oameni, poate adera la grupuri noi, la cursuri etc.

Sursa foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Fecioară: Viața de cuplu

Așa cum spuneam mai sus, în prima parte a anului Fecioarele vor face curățenie în relația lor de cuplu.

Astfel că relațiile toxice își vor găsi sfârșitul în această perioadă, pe când cele bazate pe iubire adevărată vor înflori.

Astrele favorizează lumina și adevărul printre emoțiile nativilor Fecioară, astfel că acolo unde lucrurile evoluează într-un sens negativ pentru aceștia, relațiile se vor termina. Este posibil ca unele Fecioare să fie cele care inițiază ruptura, pe când alți nativi pot fi părășiți și pot suferi pe moment, ca abia mai târziu să realizeze că acea ruptură era cea mai potrivită pentru ei.

De asemenea, Fecioarele care nu au avut curajul să acționeze în relația de cuplu, o vor face acum. Unii nativi pot merge către căsătorie, către mutarea împreună, o achizite majoră în doi sau chiar conceperea unui copil. De asemenea, dacă un nativ a iubit în tăcere, acum va deveni vocal și va face declarația de dragoste pe care a evitat-o atâta timp.

În a doua jumătate a lui 2024 Fecioarele sunt foarte atente la viața lor sentimentală.

Cei singuri își pot căuta marea iubire, însă nu se vor grăbi să se aventureze într-o legătură pe care nu o simt destul de sigură pentru ei.

Cei care au rămas implicați într-o relație, vor căuta să construiască ceva frumos în cuplu. Vor avea grijă de calitatea timpului petrecut împreună, vor organiza mici surprize, escapade în doi, cine romantice și tot felul de mici activități, menite să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu și totodată să alunge rutina.

La final de 2024 Fecioarele pot spune că au scris o frumoasă poveste de dragoste pe parcursul acestui an, cu multe evenimente frumoase și prețioase pentru planul lor sentimental. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri